Saturday, 26 June 2010

~yeay!! dapat call free..pinjam henpon eh mak..hehe..~



ya Allah..macam siput sedut je tenet aku malam ni..ngengade lak bodben aku ni ha..mentang2 la dah nak cukup bulan kena bayo..sabo2..gaji belum dapat lagi ye..jangan nak buat perangai..kang aku majuk tukar lain kang baru tau..huh!




lama dah aku tak update eh..lebih kurang 4 hari aku tinggalkan..aiseh! lama la sangat konon..hik3..bukan taknak update..kalau boleh sehari nak update 1 entri..siang2 time keje tak sempat la nak update..malam2 je dapat..tapi bila mai malam je kul 9 lebih mata ni otomatik lak nak shutdown..maka terus le aku terbungkang tak hengat dunia sampai ke subuh ye..ngeee..




ari ni 26hb dah eh..besday mak aku la! tapi die dah tido la pulak..hehe..jap g nak 'pinjam' henpon mak la..call free..leh gayut dengan cinta hatiku..hoyeahhh!! hep2..aku bukan curi tau..dah mintak izin mak awal2 lagi ok..ngeh3..sronoknye..lama tak dengar suara cinta hati..mak..pinjam tau! ngeh3..




nak beli ape kat mak eh?? hmm..ari tu mak mintak belanja die baju baru..tengok la gaji nanti aku p cari untuk mak baju blouse yang cantik2..sabo eh mak..anakmu belum gaji lagi ni..minggu depan kot..huhu..




HAPPY BIRTHDAY MAK!! umo mak ku dah 56tahun la..hehe..takpe2..yang penting muke tu maintain awet mude..macam anakmu ini..hik3..semoga emak panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu..jangan tensen2 selalu dengan perangai anak daramu yang sorang ni ha..nanti darah tinggi naik..hee..kakak sayang emak..mmuaah..mmuahh..mmuahh..sok pagi baru kakak cium betul2 eh..siap dengan air liur basi lagi..keh3..lebiu lebiu!




p/s:: 24hb ari tu besday arwah abah..kalau abah masih ade, sekarang umo abah dah 57 tahun la..al-fatihah untuk arwah abah..kakak tak pernah lupe abah..


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

4 LOVE NOTES

  1. nak wish jugak boleh?
    HAPPY BIRTHDAY!
    =))

    ReplyDelete
  2. farysa::

    owh..tenkiu2..nanti wish u itu akan disampaikan kepada mak saye..

    ReplyDelete
  3. Say 'Happy birthday to mama'
    from me also ^^

    ReplyDelete
  4. salam ziarah>>
    waaa appy bday unty... semoga Allah memberi kebahagiaan dunia n akhirat.. May Allah bless u.

    p/s kak sha ni sempat g ek.. ahakss..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com