Hubungi Penulis



Assalamualaikum. Hai!

Untuk memudahkan korang hubungi penulis blog yang selalu perasan bizi kalah menteri ni, aku dah sediakan borang khas kat bawah ni ha.


Shoot Me an Email

Your name:
E-mail address *:
Message *:

Kalau ada sebarang pertanyaan ke, nak request aku design ke, nak tanye apa-apa soklan ke, pendek kata apa-apa je la tujuan korang kan, jangan la malu-malu nak hantar email kat aku eh. InsyaAllah..pasti aku akan bagi feedback dengan seberapa segera kalau aku online la. Harap bersabar kalau aku lambat reply. Jangan marah haaaa.


Sekian, terima kasih!



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com