Hubungi Penulis

Assalamualaikum. Hai!

Untuk memudahkan korang hubungi penulis blog yang selalu perasan bizi kalah menteri ni, CikSha dah sediakan borang khas kat bawah ni ha.
 
Kalau ada sebarang pertanyaan ke, nak request design ke, nak tanye apa-apa soklan ke, pendek kata apa-apa je la tujuan korang kan, jangan la malu-malu nak hantar email kat CikSha eh. InsyaAllah..pasti CikSha akan bagi feedback dengan seberapa segera. Harap bersabar kalau CikSha lambat reply. Tapi yang merapu CikSha tak layan tau! Jangan marah haaaa.



Shoot Me an Email

Your name:
E-mail address *:
Message *:



Sekian, terima kasih!