Penafian

PENULISAN ENTRI

Adalah dimaklumkan bahawa segala isi penulisan di belog ini sepenuhnya idea dari penulis sendiri dan tidak diambil dari mana-mana halaman web. So, jangan gatal tangan nak copycat eh. Dosa tau!

Penulisan entri juga menggunakan bahasa rojak iaitu bahasa melayu dan inggeris. Kadang-kadang terselit jugak loghat utara sebab penulis kan orang Pulau Pinang. Hihi. Harapnya pembaca/client tak kisah la ye. Konsep penulisan di blog ini adalah penulisan santai.

Penulisan entri di blog ini adalah bersifat peribadi. Sekiranya terdapat entri berhubung isu semasa atau lain-lain, itu merupakan pandangan peribadi penulis. Mohon jangan melatah ye. Calm down please.

Para pembaca juga dinasihatkan untuk membaca entri-entri di belog ini dengan tenang. Segala pembacaan adalah di atas risiko sendiri. Penulis belog tidak bertanggungjawab jika ada berlaku 'heart feeling' ye. Maafkan daku.


KOMENTAR

Sebarang komentar berunsur caci maki, carutan dan hasutan tidak akan disiarkan. Harap maklum. Behave ok! 


GAMBAR DALAM ENTRI

Gambar-gambar juga adalah milik penulis belog kecuali dinyatakan sebaliknya. Kebanyakan gambar yang bukan milik penulis adalah diambil dari carian Google.


LAIN-LAIN

Design keseluruhan belog adalah hakcipta terpelihara kerana dibuat sendiri oleh penulis.


Thank you for dropping by and happy reading guys!