Candid Photo Contest

ni 2nd contest yg aku sebok join lepas p jln2 kt blog BFF aku,cik hanumhae..hak3..num2..aku ngekoq je hg na mna2 hg p..boleh kan??boleh kan??aku x kire..hang x bg pun aku nk jgk..kui3...pastu aku pun click kt gmbo spt d ats yg ade kt blog cik hanumhae..sape2 yg nk ikut gak sile la click gmbo yg d atas k..nnt direct p kt blog tuan punye yg anjur contest ni...http://aku-halim.blogspot.com...cepat2!!!sebelum terlambat..ade lg 2 ari...last date 31hb ni...sblm mlm thun bru la gamaknye...


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

rules contest ni sgt2 la simple..xyah nk susah2 pening2 kan pale...petik jari je dh leh join..kui3...ni adalah rules yg tlh ditetapkn oleh pihak pengajur...sila ambil perhatian...(^_^)v


1.nk ke xnk ke kalo nk join contest ni kena la jd follower kpd tuan empunya blog...
http://aku-halim.blogspot.com..(^_^)v
*yg ni aku dh wat...
2.wat entri yg berbunyi seperti tersebut...CANDID PHOTO CONTEST...
*yg ni pun aku dh wat..
3.silalah copy paste gambar contest d ats & link ke entri contest tuan punye blog..then jgn lupe upload gmbo candid korg skali..diulangi...gmbr anda sndri n CANDID!!
*dh setel jgk!!!
4.lastly..yg ni penting k...tglkn comment n link entri contest korg kt blog penganjur...
*dh siap wat jgk..yeay!!


itu sja rules contest yg sgt mudah..sila2..jgn malu2 nk join..sbb penganjur ckp akan rmai pemenang yg bakal dipilih...so pluang nk menang agak2 cerah kot..hehe...(^_^)


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

jeng..jeng..jeng...
ni la gmbar candid aku yg telah dicandid oleh salah sorg kawan aku...
msa ni ktorg tgh mrayap memalam bute kt school pas konsert tamu gadang kt kampus smata2 nk p bergambar kenangan...haha...
aku tgh tgk ape ntah msa ni..x ingt lak...tgh tgk kwn2 yg len yg sgt teruja melompat2 nk amik gmbr kot..huhu..rindu lak zaman kampus ku...T_T

About Shahada Fauzi

Seorang ibu yang bekerja dari rumah sebagai freelance designer dan ghostwriter. Menulis dan Design adalah terapi bagi diri ini. Ada bisnes online juga. Terima kasih sudi singgah ke blog ini. Selamat membaca!

1 Comments:

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!