Monday, 10 May 2010

~dari lensa kamera ku..~



walaupun dah basi..tapi aku nak tempek gak kat sini..muahaha..hasil kerja aku jadik photographer untuk wedding kazen aku 1 mei & 2 mei ari tu..dah seminggu lebih kot..tapi aku baru berpeluang nak edit gambar2 tu..busy owh minggu lepas dengan kerja la, meeting la..huh..tensen betoi..

ni kazen aku yang nikah ari tu la..yang aku teruja gila2 dapat jadik photographer 1st time masa nikah die ari tu..hehe..nak tengok gambar2 nikah die p la kat SINI..ade aku tempek hasil kerja aku masa ari nikah tu..kali ni gambar masa kenduri pulak la eh..kenduri sebelah pengantin pompuan tema kuning..kenduri sebelah pengantin lelaki tema merah ala2 maroon..aku tak sempat nak amik gambar outdoor sebab pengantin tak larat nak p bergambar..aku pun dah penat sebab esoknye nak kerja..jadi ade gambar indoor je la eh..

meh2 layan gambar2 yang aku dah edit..aku tak buh semua la eh..aku pilih2 je secara rawak..kali ni gambar2 ni aku snap pakai kamera CANON POWER SHOT A570IS..camera digital cikai je..tak mampu lagi mahu beli DSLR..tengah kumpul duit skang ni..nasib baik dah kerja..yeay2..tak lama lagi impian aku akan jadi kenyataan..tak sabo nye nak beli DSLR..hik3..okay..meh tengok gambarnye..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


berdebar menanti kedatangan suami



mengintai di sebalik jendela




ratu sehari resah gelisah




pengantin pompuan sambut kedatangan pengantin lelaki



pengantin diarak ke pelamin



pasangan raja dan ratu sehari




jelingan manjaku



merenung jauh si ratu sehari




intai intai



pose mengancam dari si ratu sehari


lambaian kasih dari pasangan pengantin



photographer yang mahu interprem juge..ngeh3..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


haaa..tu la antara gambar2 nye..sebenarnye banyak lagi..kalau ikut hati aku, semua sekali aku nak tempek..kang blog ni tak jadi blog personal dah..jadi blog gambaq2 kahwin lak nanti..kui3..ade sape2 berminat nak amik aku jadi wedding photographer??boleh2..dijamin berbaloi baloi..ehehehe..

SELAMAT PENGANTIN BARU aku ucapkan buat sepupuku Marliza dan suaminya Asraf..semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa dan hidup berbahagia sentiasa..amin..tinggallah aku anak dara yang paling tua di kalangan sepupu2 aku yang masih anak dara..wakaka..sayang..kumpul wit cepat..pasni turn kita pulak..*berangan*..keh3..



bisik2:: bila la pulak turn aku nak tangkap gambaq cenggini eh..hehe..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

10 LOVE NOTES

  1. wah bakat dah ada tu, angle pun smart2.. nanti ada dslr bukak bisnes la, tangkap gambat aku kawin heheh.

    ReplyDelete
  2. miss havoc::

    jom kita kumpul duit jom..nnt leh beli dslr..hehe...

    ReplyDelete
  3. embun::

    mekaseh2..nnt akan disampaikan ucapan itu kepada tuan empunya badan..(^_^)

    ReplyDelete
  4. zura::

    hehe..mekaseh..kembang lak rasa idong..kui3..

    ReplyDelete
  5. parkAir::

    boleh2..nanti aku bukak bisnes ang kena jadi client aku eh..hik3..

    ReplyDelete
  6. Boleh laa jadi photographer ku pule nanti ye.. Hik hik. :)

    ReplyDelete
  7. haha bleh tapi kena datang kelate la kuang3..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com