Monday, 5 April 2010

~teruja sebab first time jadi wedding photographer..(^_^)~


owhh..maaf2..aku telah memungkiri janji..ari tu janji malam semalam nak update pasal kenduri kazen aku yang menikah lepas zohor 4 april lalu (semalam la)..tapi tak terbuat..kemalasan melanda..ada mood nak edit2 gambar je semalam..hehe..semangat weh..first time dapat peluang jadi photographer snap gambar kawen..kui3..tu yang teruja gila tu..pastu gambar lak semua menjadi..lagi la berbunga2 hati..hehe..




gambar2 masa kenduri akad nikah kazen aku ni, aku snap pakai kamera cikai je..kamera digital jenama olympus C-170..haaa..macam kat atas ni ha..cenggini la rupe kamera aku tu..sian kan??huhu..nak beli DSLR tak mampu..mana nak cekau duit beribu2..terpaksa la guna kamera digital biasa2 je..meh la belek gambar2 yang aku snap dan dah edit..aku tak buh semua la..kang penuh lak entri ni dengan gambar je..nak tengok yang selebihnye p la kat fesbuk aku ye..gambar2 ni aku edit mostly guna adobe photoshop..aku guna photoscape jugak nak tambah border2 kat tepi tu..software tu je la aku reti guna pon..keh3..ok2..cukup2 membebel tu cik sha..jom layan gambar dulu..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

gambar lepas selesai akad nikah dan upacara membatalkan air sembahyang..gambar2 lain kat masjid ni masa akad nikah dan batal air sembahyang boleh la jengok kat fesbuk aku ye..ni la pasangan pengantinnye..sepupu aku yang pompuan tu..marliza dengan pasangannya, asraf..aku kenal suami dia ni..kawan sekolah..depa ni dah berkawan sejak dari sekolah lagi..zaman2 cinta monyet..berkekalan sampai ke jinjang pelamin..sape kata cinta monyet tak boleh kekal???haaa..ni buktinya..hehe..SELAMAT PENGANTIN BARU IJA & ACAP..semoga berkekalan sampai akhir hayat..(^_^)


ok2..yang selebihnya kat bawah ni gambar indoor masa dalam bilik pengantin..ada banyak lagi..p belek kat fesbuk juga ye..hehe..jom layan!!!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~




*jeling menjeling*


*mata bertentang mata*



*pandangan kasih si suami*




*merenung masa hadapan yang bakal ditempuhi bersama*


*pelukan kasih si suami*




*gambar ni aku paling suka..tapi sayang betul..ade lak kaki si suami terjengul kat situ..masa snap tak perasan..dok edit baru perasan..haha..takpa la..janji cantik..kui3..*




*owh..yang ni wajib tempek..gambar syok sendiri disnap oleh diri sendiri..hek3..muka photographer dan tukang edit gambar..haha..mahu juga interprem..kui3..*


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~



amacam??cantik tak??sebenarnye aku memang ada impian nak buat bisnes ni..sekarang ni tengah cari pengalaman dan intai2 peluang..harap2 satu hari nanti aku berjaya buka bisnes ni nanti..insyaAllah..




bisik2::ade sape2 berminat nak amik aku jadi photographer??boleh2..harga murah je..boleh runding..aku baru berjinak2..takde la sampai beribu2 aku mintak..hehe..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

5 love notes:

mimi dyana said...

nice, walaupon guna kamera digital biase jek.
keep it up ;)

♥CIK SHA♥ said...

tenkiu2..(^_^)

[[iidyLL_iceneSS]] said...

huish...nice lor..
t ley take pic wedding spupu sy...kikiki

♥CIK SHA♥ said...

iidyLL_iceneSS::

hik3..mekaseh2..boleh2..xde hal punye..(^_^)

Anonymous said...

wah...good job sista...troskan lgi usaha anda dlm bidg photographer ni...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com