Tuesday, 30 March 2010

~terima kasih pada yang sudi berkongsi rasa..~



entri yang sedikit ceria..nak ucap terima kasih dekat encik hafiz a.k.a embun di tengah malam sebab bagi award ni kat aku..terima kasih jugak sebab listkan blog aku dalam list BLOG WARNA WARNI..memang warna warni pon blog aku ni ha..macam2 cerita aku sumbat dalam ni..orang utara kata carca marba..hek3..dah nama tajuk blog aku pun 'The Colours of My Life' kan??bahasa melayu nye ape??Warna Warni Hidupku la ye tak??eh2..macam nak sama je dengan nama blog tuan pemberi award..baru aku perasan..hoho..ntah ape2 je cik sha ni..ngeeee..inilah awardnye..





anyway..thanx a lot..rasa sangat2 dihargai..ntah tang mana yang interesting nye blog aku ni dak tahu la..merepek meraban je banyaknye..hehe..tapi ape2 pun, award yang diterima ni serba sedikit menceriakan hari aku dan hati aku yang sedikit gundah gulana dan tak keruan tadi ni ha..hmm..thanx pada mereka2 yang telah memberi kata2 semangat kat aku dengan komen2 yang membina..sangat2 menghargai..sekurang2nye aku rasa ada orang yang prihatin dan sanggup berkongsi rasa dengan aku..


kekasih hati telah berjaya dihubungi..penjelasan tentang kehilangan dia telah diketahui..hmm..betul la kata kawan2 blogger yang aku baca entri depa pasal percintaan jarak jauh tadi..kepercayaan, kejujuran, persefahaman perlu kuat kalau nak kekal dalam hubungan cinta jauh berbatu2 ni ha..semoga jodoh aku dan dia kuat..mudah mudahan..amin..


bisik2::sedikit lega bila si dia dapat dihubungi balik..alhamdulillah.

Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

4 LOVE NOTES

  1. blog u kira interesting la ni ...terbaik juga..

    selesaikan dgn cara yang terbaik ya...

    doakan terbaik utk u..

    senyum skit..hehehhehe

    ReplyDelete
  2. thanx hafiz..4 d award n 4 d kata2 semangat..hee..really appreciate it..(^_^)

    ReplyDelete
  3. bile jarak jauh nie...mcm2 rase ad...
    yg penting percye kt patner kte...

    insyaAllah...x jd pape...
    gado2 manje tuh bese la...

    ngeeee~~~

    ReplyDelete
  4. adnil linda::

    heee..betul2..mcm2 rasa ade..huhu..
    selalu percaya kat dia..tp bila2 jadi len macam tu rasa pelik la sket sbb x macam kebiasaan..tu yg mula wat curiga timbul tu..huhu..

    tp alhamdulillah..dh ok dh ni..ceq kot yang ikut rasa hati sangat pasai dia tiba2 hilang tu..tp yg psai madu tu xleh nak terima lg..uuiii..mmg x rela dimadukan..huhu..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com