Showing posts from April, 2010

Istana cinta impian aku

Amboi! Tajuk tak hengat dunia. Gempaq semacam. Eh2..gempaq ke? Perasan je la hang ni cik sha. K…

Kuasa Berjimat Cermat

Alhamdulillah. Hari ni aku dapat gaji aku yang pertama. Baru 3 minggu je kerja dah dapat gaji. …

Latah Oh Latah

MELATAH . Satu penyakit tu sebenarnya. Hangpa suka melatah dak? Uishhh...kena buang la tabiat m…

Otak dah tepu

mengambil kesempatan untuk mencurik tulang sat..ngeh3..sat je pun..nak release tensen..pening t…

Petua nak rawat putus cinta

tips menenangkan perasaan yang tak keruan lepas putus cinta..nak tahu tak??hehe..ni masa balik …

Mokcik kayo..mokcik kayo!

ni kalau betul aku dapat ni mahu dah jadi jutawan kot aku...tak payah susah2 kerja..dok goyang …

Bekerja Atau Bekerjaya?

Meng online kan diri kat opis. Tengah ketandusan idea nak design interface untuk website . Aw…

Tips hadapi final exam

sekarang ni musim final exam kan buat angpa yang dok belajaq lagi..so, aku nak wish GOOD LUCK …

Hari pertama aku bekerja

ari ni aku dah daftar masuk kerja..tapi tak buat apa2 kerja lagi..tempat aku pun belum ada..ker…

Tabiat pelik aku

wuiii..panas gile malam ni..nak tido pun gelisah..dah rupe cacing kepanasan dah..gelupur tak te…

7 Kalimat Azimat

sabda Rasulullah S.A.W.. "Barangsiapa menghafal dan menyebut 7 kalimat , ia terpandang …

UMS tetap di hatiku

wahhh..tadi buka facebook..tengok ada kawan post lagu UMS..terus terindu kat UMS..rindu nak nya…

Hati suka..suka hati

aku baru balik dari temuduga pagi tadi..uhuk2..debar2 gile weh..nasib baik leh jawab dengan con…

Aku sayang AVAST!!

ari ni aku nak update pasal antivirus yang aku guna pulak ok..ari tu aku ada janji dah kan nak …

Load More
No results found