Saturday, 31 March 2018

Vitamin Untuk Kulit Cantik ❤️ Snow Crystal



Assalamualaikum. Hai!

Sekarang kan, CikSha dah tambah satu lagi rutin dalam regim penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit CikSha. Aiseh! Kemain lagi siap ada regim bagai. Hahaha. Tapi serius tau, dulu masa duk umur 20an, masih anak dara memang CikSha ignore gila bab nak jaga kulit ni. Bukan sebab perasan cantik, tapi pemalas! Pastu bajet dah ade boipren tak jaga sangat pun takpe. Kononnya boipren kena terima seadanya diri ku ini. Hahaha.

Tapi bila dah kawen, beranak pinak, makin macam-macam masalah kulit mai bertempek. Tambah pulak dah umur 30an ni, kolagen dah makin berkurangan. Lepas tu, duk ambik cucuk perancang yang kompom hormon kacau bilau kat dalam, memang mudah la kulit jadi tak lawo. Sadis gila rasa. Huuu.






Jadi solution nya, selain duk gigih mencalit si gojes WD kesayangan CikSha, CikSha amalkan jugak ambik supplement a.k.a vitamin cantik Snow Crystal keluaran EllDora. Memula dapat produk untuk review je. Lastly terjatuh cinta uols.

Sedap sangat gabungan rasa stoberi dengan laici tu. Dah la mudah je nak consume. Kunyah-kunyah je. Tak payah nak struggle teguk ayor bergelen-gelen semata-mata nak telan seketul pil gedabak. Spesis penakot nak telan ubat memang macam ni tau. Bila dapat vitamin yang hanya perlu kunyah dah setel, mesti la hepi gila. Hihi.


APA KEISTIMEWAAN ELLDORA SNOW CRYSTAL NI?

Kalau nak tahu, Snow Crystal ni diformulasikan khas untuk merawat masalah kulit wajah oleh pakar tau. Diadun dengan 22 bahan premium semulajadi yang terbaik untuk kulit. Lepas tu dia bertindak dengan beri 12 kesan terbaik untuk kecantikan dan kesihatan kulit wajah. Rasa pun sedap, manis-manis buah gabungan strawberi dan laici. Ada 60 tablet dengan harga yang berpatutan (RM79sm/RM84ss).

Snow Crystal ni produk Bumiputera Muslim. Memang terbukti berkesan dan selamat. Yang paling penting sekali Snow Crystal ni mempunyai kelulusan KKM sebab takde bahan yang berbahaya dan terlarang. Bukan orang pompuan je, lelaki pun boleh consume tau.



https://2.bp.blogspot.com/-8MvaGM7pGBM/WpeKBQSi3uI/AAAAAAAABsw/wdXLidUHG6Iwh7YCv7pUew6l1qMioEiOACLcBGAs/s1600/ell1.jpg


APA PERUBAHAN BILA CONSUME ELLDORA SNOW CRYSTAL?

Benda yang paling CikSha perasan sangat perubahan bila duk consume Snow Crystal ni kan, jeragat CikSha makin memudar dengan jayanya. Nak tahu tak, punya la susah nak pudarkan jeragat ni. Sejak duk ambik perancang memang mencanak-canak dia muncul kat kulit muka. Huuu. Tapi sejak duk mengunyah Snow Crystal makin pudar dah depa. Happy tau!

Nah, CikSha kongsi gambo gojes CikSha kat bawah ni. Hihi. Nampak tak bintik-bintik comel jeragat CikSha dah makin pudar. Seronotnya!




CikSha kongsikan jugak infografik tentang Elldora Snow Crystal yang best ni.

https://1.bp.blogspot.com/-hYtyPx84Ihc/WpeGQNyFEeI/AAAAAAAABow/NUtbU3Y6eCMyJzXDYExOwlFu8XYx-qVxQCLcBGAs/s1600/ell36.jpg
Keistimewaan Elldora Snow Crystal

https://3.bp.blogspot.com/-t31ydKzkhcQ/WpeJ9DS-B3I/AAAAAAAABr0/XcLpkCuJljIssIxXMkB_LSpx6IRzd8GmgCLcBGAs/s1600/45.jpg
Info ringkas dan padat tentang Snow Crystal

https://2.bp.blogspot.com/-q4O6w7fJ82k/WpeJ7RyJj0I/AAAAAAAABrg/mWPNClLA6847CgVqbaaxDZXa7SFZSblzQCLcBGAs/s1600/39.jpg
Cara pengambilan Snow Crystal


https://3.bp.blogspot.com/-YqEK8eLJ5S8/WpeGk4Dj6pI/AAAAAAAABqE/bHZdFwlnPHY-iZhvpEhYsIfXlR7LHJZIgCLcBGAs/s1600/6.jpg
12 kebaikan Snow Crystal

https://4.bp.blogspot.com/-OOXRxk5Gx34/WpeJ7qQ9smI/AAAAAAAABrk/j1hZjC9NCLMkkN5JG741moo5egS5FRzlQCLcBGAs/s1600/4.jpg
22 bahan berkualiti yang terkandung dalam Snow Crystal


Ni pulak antara TESTIMONI terbaik dari pengguna Snow Crystal yang CikSha pilih. Nak tengok testimoni lain boleh pi skodeng kat sini ok!

https://4.bp.blogspot.com/-g8jx7_9xgdc/WrttCsb7E0I/AAAAAAAACAU/LJ3OPWG16gA5oX8EKCIttBcOkIwAVGJKQCEwYBhgL/s1600/c32.3.jpg 

https://3.bp.blogspot.com/-PobA9_rWYxY/WrttFe088TI/AAAAAAAACA0/YyutorvYjKAycEZ54AGx7bG9j17RHvrqwCEwYBhgL/s1600/c38.1.jpg 

https://2.bp.blogspot.com/-sBPogkWKVLw/Wrts-gnGcKI/AAAAAAAAB_g/qtJ7njOHe2ItvUl1JxawOXRLsRSEynACgCEwYBhgL/s1600/c18.3.1.jpg


Haaa..best kan Snow Crystal ni? Memang tak rugi kalau diamalkan. Add on je dalam regim jagaan kulit korang. Dah ada rutin skincare yang mabeles, topup pulak dengan pengambilan supplement yang selamat, makin gojes la korang sebab kesihatan kulit tip top. Awesome kan?

Eh, sebelum terlupa. CikSha nak bagi info yang Elldora pun akan keluarkan produk skincare dan foundation. Semestinya yang terbaik jugak sebab sebelum dilancarkan produk ni dah jalani R&D selama bertahun-tahun. Ini baru betul kan? Nak hasilkan produk yang terbaik untuk pengguna, ofkoz kualiti harus dititikberatkan. Respek!






Nak info dan consultation lebih lanjut pasal Snow Crystal, korang boleh hubungi careline yang tertera bawah ni ok!

Elldora Empire
~ Inspire Your Desire ~
Careline: 019-2271077
Instagram: Elldora Beauty HQ
Bisik-bisik :: Kulit sihat dan cantik memang idaman setiap orang. So, kita jaga dengan rutin skincare dan pengambilan supplement yang terbaik.


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

1 LOVE NOTES

  1. Allhamdulillah... sgt berkesan tu sis... sedap jer bila makan...

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com