Tuesday, 7 February 2017

SI COMEL YANG SANGAT EKSKLUSIF

Assalamualaikum. Hai.

Ada yang cakap WD ni mahal. Mahal ke?

Sebenarnya tak mahal pun tau. WD ni eksklusif sangat. Nak tau tak sebab apa eksklusif?

 WD bukan rebranding. Bukannya beli pukal pastu letak jenama sendiri. Bukan kosmetik timbang kilo beli kat sempadan. Uppss! 
 Owner Adleesya Beauty, puan Nad Adleesya founder produk Hot malatop kebabom yang mana ramuannya penuh rasa cinta & kasih sayang dah pastikan WD ni tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya dan LULUS KKM. Juga di pek di kilang yang bertaraf GMP.
 Krim kecantikan yang diformulasikan dengan teknologi nano 12x lebih cepat meresap setiap kali calitan di 3 point utama (nadi pergelangan tangan, nadi leher dan ari-ari).
 Kesan yang menakjubkan bukan sekadar luaran tapi dalaman juga.

Eksklusif kan?
Masih rasa WD mahal ke?




Dun wori bebeh. Promosi Kombo Kasih Sayang 3 unit jimat RM60 masih lagi berlangsung. Berbaloi-baloi tau. Boleh buat stok 3 bulan @ lebih. Nak share beli dengan kesayangan yang lain pun boleh. 

Meh grab cepat. Rasa sendiri percikan magika rerama hebat ni. Pasti jatuh cinta. 
Trust me!

Whatsapp :: 0125745051

#WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik
#BukanSekadarLuaran

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

0 love notes:



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com