Monday, 30 August 2010

~bebel tak kira masa..~

mari kita membebel sebelum balik kerja. hak3. sempat lagi tu. nak balik skang pun mesti jalan jammed. aiseh. macam la naek kereta. padahal naek moto je. siap boleh main selit2 lagi. kui3. bile la nak siap laman web aku ni ha. bile nak start wat je dapat kerja lain yang urgent. design tu la design ni la. tak terkejar nak buat. sistem pendaftaran online pun tak terbuat lagi ni. aishoo. lambat la aku nak konfirm macam ni. huwaaaa.



ni dah masuk 4 bulan aku kerja. minggu ni ade meeting lagi. argghhh. aku elergik betul kalau dengan meeting ni. tak masuk tak boleh. uhuk3. ni yang tak best jadi pegawai. kalau kerja jadi kuli biasa2 je kan senang. eh? bukan sekarang ni pun aku kuli jugak ke? ahaha. perasan macam bos. nak jadi bos p buka syarikat sendiri ye cik kak.



takpe2. tu impian aku satu hari nanti. nak bukak syarikat sendiri. insyaAllah. di mana ada kemahuan di situ ade jalan. yang penting kena kuat berusaha. kalau setakat cakap je takde usaha tak jadi jugak. ye dak? syok jugak eh jadi bos. lagipun Rasulullah ada bersabda yang perniagaan boleh mendatangkan rezeki yang banyak dan kita digalakkan berniaga. semoga impian aku tercapai. amin.



eh. jom la bersiap nak balik. ada tugas menanti aku kat rumah ni ha. nak kena urus budak sekor yang nakal nak mampus tu. sape budak nye? nanti aku cerita pasal die. hoho. hmm. malam ni ingat nak buat kueh raye la. kui3. banyak betul agenda aku. takpe sok kan cuti merdeka. hehe. jom balik!



bisik2:: sempat lagi tu nak membebel. nak buat camne. dah hobi. hik3.

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

2 love notes:

De'din said...

Salam merdeka

keja jgn malas!
hehe

♥CIK SHA♥ said...

de'din::

salam merdeka juge..tak malas pun keje..kurang rajin sket je..hek3..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com