Tuesday, 6 July 2010

~kenapa DOUBLE U bukan DOUBLE V??~

tadi tengahari aku dengan kak mas pergi meeting dengan sales manager Hotel Sunway untuk survey ballroom kat situ..nanti bulan 11 nak buat function dinner..so kena la pergi survey2 hotel yang best2 kan..hik3..tadi pun bukan la meeting formal pun..just meet in person..santai2 je..haa..cenggini aku suke..aku tak suke meeting yang heavy2 macam hari jumaat hari tu yang sampai aku amuk2 tu..siap tulis entri..haha..




malam ni aku nak cerita pasal huruf W..kenapa tetibe je nak cerita pasal2 huruf ni?? ni sebab meeting tadi tu la..puan ija tu tanya nama full kak mas..then she asked how to spell sebab die blur2 bile kak mas bagitau fullname kak mas..kui3..nama kak mas ade huruf w..bile kakmas sebut w tu la yang die macam blur2 sket..jadi sepanjang hari tadi pas meeting tu aku asyik terfikir fikir pasal huruf w ni..



nape eh orang sebut w tu double u bukan double v?? bukan ke w=v+v?? baru nampak ngam kan?? kalau u+u=uu..ye tak?? haha..tengok2..otak aku dah merepek meraban pikir benda yang bukan2 cenggini..why why?? can anybody answer me?? it make me wonder..hak3..
punye la aku takde kerja p pikir menda alah ni ha..padahal berlambak2 kerja opis aku kena settle..ntah ngan ape2 je perangai aku ni kan..wakaka..






bisik2:: kadang2 kita mesti terfikir benda yang pelik2 kan?? hehe..but i love to think something "out of the box"..sebab otakku akan lebih rajin bekerja..barulah otak "tak sakit"..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 orang bagi nasihat:

suhaisweet said...

Nice n3..Very special for u.. Don’t Miss it!

kenwooi said...

yeah.. quite true.. why not double V? lol =P

Anne Boleyn said...

hehe maybe double u tu bila huruf W ditulis dalam huruf kecil. :)

Zura said...

a'ah erk...xpnah terpk pun..hikhikhik

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wah. xpenah terpk pommmm

Anne Boleyn said...

cik sha...hana dah letak banner kat sidebar. check ek nanti. :)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com