Sunday, 16 May 2010

~warna warni hidupku..~



header blogku telah bertukar lagi..kui3..memandangkan mood sekarang tengah rajin nak main2 dengan photoshop..jadi aku pun godek2 la buat header baru..nak tukar template baru untuk blog malas la yang amat2..bukan malas ape..malas nak mencari sebenarnye..pastu malas nak godek2 kod HTML..hik3..malas je kat mulut aku ni kan..ish3..

inilah hasilnye..jeng3..kaler maler gitu..ikut kaler pelangi la konon2 nye..pelangi kan tujuh kaler..pastu aku pun memang suke nombor 7..jadi ade 7 la gambar aku yang kena tempek beserta dengan 7 kaler..ngeh3..sekali sekala mahu interprem diri sendiri..nanti aku cemuih tengok header tu aku tukar la yang lain pulak..bila mood rajin datang la ye..aku ni kan malas je memanjang..hahaha..

nape aku guna warna warni macam pelangi untuk header aku kali ni?? owh..tengok je la tagline aku tu.."The Colours Of My Life"..maksudnya hidup yang aku lalui ni ada macam2 peristiwa..diibaratkan ade macam2 kaler la..ade kaler sedih..ade kaler ceria..macam2..bukan la hitam putih je memanjang..ye dak?? ala2 simbolik la konon2 nye aku buat ni..hoho..

ok la..mahu buat design untuk ucapan hari guru..jap g aku post dalam blog ni..khas punye..hehe..selamat petang minggu untuk semua..jumpe jap lagi ye..


bisik2:: tak sabo nak wat ucapan khas untuk hari guru ni..
semua orang dah buat..jeles aku..hik3..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

2 LOVE NOTES

  1. Fuhhhh.. Memang pelangi ni.. Hehehe.. Cantek2.. Heeee.. ;)

    ReplyDelete
  2. warna warni di aidil fitri...eh silap lagu lak..ahahahaks...

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com