Monday, 1 March 2010

~You've Got Style Contest~



salam kawan2 blogger semua..




actually mata dah ngantok sesangat..dah berkali2 tersengguk2 depan lappy..time dok cari2 gambar yang ada style dan dok edit2 bagi nampak clear sikit pun cik sha sempat lagi terlelap..hoho..memang tak senonoh..tapi kerana semangat yang berkobar2 dan keyakinan yang tinggi cik sha tahan jugak mata..nak settle dulu mende alah ni..


owh..kalau nak tahu..cik sha telah men'join'kan diri untuk menyemak dan meramaikan peserta untuk contest yang telah dianjurkan oleh kak eynda..contest diberi nama "YOU'VE GOT STYLE CONTEST"..walaupun cik sha ni takde la langsung ciri2 stylo nye..tapi ngengade jugak nak masuk..hak3..hantam saja la labu..niat sebenar join sebab nak bagi meriah contest ni..then saja nak merapatkan hubungan dengan blogger yang lain..tak kesah pun menang ke idak..sebab semua contest yang cik sha masuk pun bukan pernah menang..hak3..tapi tak kisah la kan..saja je nak seronok2..heee...


cik sha dapat tahu pasal contest ni masa p skodeng blog cik aisumi..hik3..tengah dok baca2 entri cik aisumi yang latest..mata tertancap kat entri contest ni..terus la cik sha p skodeng blog penganjur contest..hehe..


tarikh tutup contest ni ialah pada 1 MAC 2010 jam 11.59 malam..ada la beberapa jam lagi kalau ada sape2 yang berminat nak join..p la selongkar2 fail gambaq angpa dalam lappy or komputer masing2..sempat lagi kalau nak join..syarat2 penyertaan p skodeng blog kak eynda ok..click je kat banner di atas tu..jangan malu2..


ok..setelah bertungkus lumus cari gambar cik sha yang konon2 nya ade style..(wekkk..muntah!!haha..) ni la gambar yang cik sha jumpa yang cik sha rasa ada la sikit2 wat pose yang ade style..yang lain semua skema tahap gaban..langsung takde style..huk3..semua syarat2 pun dah dipenuhi..so, ni la dia gambar yang cik sha pertaruhkan..ada style tak??kui3..


kepada mereka yang rasa gambar cik sha yang hodoh ni ada style..sila la undi nanti ye bila pool undian sudah dibuka oleh penganjur contest..tapi tu pun kalau cik sha terpilih sebagai top ten..ngahaha..ntah tercalon ke idak cik sha ni..style pun xde..ada hati konon nak tercalon..piiiraahhh..kui3..


bisik2::hai cik sha ni..tak cemuih2 nak join contest..hoho..hobi dowh..hik3!!


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

16 love notes:

aiza said...

hi cik sya...
hihihih...
eh eh kite sesame laa join contest nie~
yaya!!!!!!
hahaahahah...

btw, maceh2 dtg blog org..nnt jemput dtg agi k~
hehehe...
org follow blog cik sya hehe...
nnt jemput2 dtg blog owg agi~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

gud luck

=)

NeenaAnuar said...

hi dik.. thanks coz sudi singgah blog akak.. anyway, got style! chomell & nice ur pose... good luck keh! ;)

Snowwhite Zone said...

sapa ckp Sha x de sytle??? ada la.. cuma diri sendiri je x nmpak.. percaya la ckp akakkkk.... akak pun xdok style tp org ckp ada... huhuhu.. belasah ajer...


oh ya salam kenai ye.. xchange link nak?? pls polow me yea..

eynda said...

TQ ye sudi join...gud luck ;-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

beyehhhhhhhhhhhh :P

gudluck. shantek :P

yangyuyu said...

syok join centest menang kalah belakang kire kan:)

eh stylo apa..

♥CIK SHA♥ said...

aiza::
hi cik aiza..hehe..a'a..kite sma..join contest ni..cik sha nak nyemak je..kui3..

thanx singgah my blog n leave comment..owh..thanx also sbb 4low my blog..i'll 4low u back..(^_^)

♥CIK SHA♥ said...

gadis kampung separa bandar::
mekaseh2..(^_^)

♥CIK SHA♥ said...

neena anuar::
hi kak..thanx singgah balik blog sha n leave comment..(^_^)

hok3..malu la..mane la sha ni ade style..comel ade kot sikit2..kui3..sha perasan..

anyway..thanx akak!!

♥CIK SHA♥ said...

snowwhite zone::
hik3..betul jgk eh kak??belasah je..kui3..

salam kenal tuk akak jgk..boleh2..nnt kita xchange link eh..(^_^)

♥CIK SHA♥ said...

eynda::
welkum akak...hik3..tu la byk tnya ari tu kat akak..sebab nak nyebok gak join..hoho...

♥CIK SHA♥ said...

miss lolly::
miss lolly wajib undi tau kalau cik sha terpilih..hoho..peras ugut nih..

anyway..thanx tau wish..ki3..(^_^)

♥CIK SHA♥ said...

yangyuyu::
kui3..betul tu..syok oo join2 contest nih..saja je nak meramaikan penyertaan..menang kalah belakang kira..tak kesah pun..dapat ramai kawan yg paling best..kan2??

owh..tenkiu2..ki3..walaupun xde style..dh org puji kembang jugak la montot ni..hak3..

cik EPAL said...

goodluck :)

♥CIK SHA♥ said...

cik epal::
tenkiu cik epal..(^_^)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com