Thursday, 18 February 2010

~khas buat follower cik sha yang ke-100 dan ke-101~

huh!!terus weng2 pale otak tengok cerita PENUNGGU GUNUNG RAYA td..tak faham sepatah haram pun..hak3!!4 orang mimpi menda yang sama tiap2 malam..mimpi telaga..mimpi pompuan mati anak(pontianak)..mimpi pokok besau..mimpi 4 orang budak tesangkut kat pokok besau tu..yang peliknye dah beso baru mimpi dan kena ganggu..apakah???hoh..memang tak faham..tapi aku leh layan sampai habes konon2 kot2 nanti faham..tapi hampeh je tak faham2 jugak..kui3..takpe2..minggu depan kite tengok lagi eh cik sha..


hooray!!!my follower dah 1001 orang..ok..cik sha tipu..hehe..macam la glamer sangat..jangan nak perasan la cik sha..ang ingat ang tu glamer dan cantik macam cik hanis zalikha??cik GT??cik epal?? cik lolly??owh..sila sedar diri sekarang..kang kena lempang laju2..huhu..ape2 pun cik sha nak ucapkan bebanyak la trime kaseh kepada mereka2 yang sudi follow blog cik sha yang ntah ape2 ni ha..banyak membebel je..entri kalau muatan panjang tak melebihi had memang tak sah..bebel berjela2..tapi ade jugak orang nak follow..huhu..sangat terharu...baru nak masuk 3bulan umur blog cik sha ni..dah ade 101 orang follow..walaupun xde la ramai sampai beribu2 macam mereka2 yang glamer itu..tapi cik sha bersyukur ada yang berminat dengan karya bebelan cik sha..muahaha..kepada 101 orang yang memfollow blog cik sha ni "AI LEBIU" la..hehe..


entri ni khas tuk follower cik sha yang ke-100 dan ke-101..siapa ya mereka berdua ni??ok..setelah cik sha skodeng2 balik blog depa 2 orang ni..meh cik sha nak perkenal siapa depa ni..jeng2..



ini follower cik sha yang ke-100..


nama blog diberi "MP3 TERBAIK"..tuan punya blog nama Mr. Azmie..memang 100% berkaitan mp3 je dalam blog ni..macam2 lagu ada kalau nak download..percuma ok!tapi lagu2 mp3 yang cukup terbaik saja la tuan empunya blog ni bubuh..hehe..eh..tapi jangan susah hati..korang leh gak request lagu mp3 ape yang korang nak..dengan berbesar hati tuan blog akan publishkan tuk korang..silalah lawat blog beliau ok kalau ade sape2 yang nak download lagu mp3..






yang ni pulak follower cik sha yang ke-101..


aloh2..comel nye anak kucing tu..harap maaf..cik sha memang pecinta kucing..hehe..ok..pemilik blog ni bernama cik diane..blog diberi nama "THE COLOURS OF MINE"..eh2..macam nak dekat nama blog cik sha lak..hik3..blog cik diane ni lebih kepada personal mengikut pada pandangan mata kasar cik sha..tapi ade jugak cik diane selit2kan info2 yang mungkin ade faedahnya buat pembaca2 blog beliau..blog beliau ni nampak girlish sket bagi cik sha..ade bunge2..kaler pink..comel2..sesuai dengan umo beliau yang baru 19 tahun..blog beliau ni juga ade pasang lagu nasyid Mahligai Kasih nyayian UNIC..menunjukkan blog ni ada unsur2 islamik juga..nice!!i love that song too..hehehe..


ok..itulah follower bertuah cik sha yang cik sha nak kongsi..macam comel je nombor 100 dengan 101 tu kan..tu yang nak wat entri khas untuk mereka berdua..hehe..ape2 pun buat follower2 yang lain..cik sha berbesar hati sangat di atas kesudian anda semua follow blog cik sha ni..arigato gozaimasu!!!


bisik2::macam tak percaya je ade orang suke dengar cik sha membebel..kui3...


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

~aSHa~ said...

im ur follower ke 102...nama gelaran kita lebih kurang plak...tp sy puan..uhuhuhu udah tua...eh tak la tua sgt okeh...belum lagi cecah 30...muka je nampak tua..hati masih muda...

salam ziarah

♥CIK SHA♥ said...

~asha~::
hehe..owh!!tenkiu2..terharu nye..
xpe2..yang penting jiwa sntiasa muda..nnt boleh jadi awet muda..hik3..

bebelsokmo said...

hehehehe....kreatif!!...smlam tgok cite penunggu tuh eh.....seram ar hantu dia.....takut lah!...tak mahu tgok dah pasni...kikiki...takut x leh tido malam...

♥CIK SHA♥ said...

hehe..a'a..antu die semacam je..bile part kuar je antu terus pejam mata..hak3..penakut gak sebenarnye..tp nak tgk..heee..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com