Sunday, 17 January 2010

♥~SPREAD THE LOVE CONTEST~♥




lagi2 contest!!!ngahaha...x abes2 cik sha ni...kui3..4th contest...td blogwalking kat blog cik ferra aryra sekali terjumpe contest ni lak..terus klik link ke tuan empunya blog yg wat contest ni..tibe2 terasa berminat nak join...mungkin terpengaruh dgn adiah yg ditawarkan..hik3..x senonoh tul cik sha ni..mcm la leh menang..huk3...xpe la..menang ke x menang ke aku x pedulik pun..nak jgk join..hehehe...


contest ni bertajuk.."SPREAD THE LOVE CONTEST"..dianjur oleh cik nur iqafi...ohhh..comelnye nma tuan blog ini...sila la ringan2 kan tangan klik pada banner contest di atas @ pada nama tuan blog yg telah aku hi-lite tu..anda akan terus disambungkan ke blog cik nur iqafi..


ok..seperti contest2 lain..contest ni pun ade jgk syarat2 yg telah ditetapkan..boleh la tahan banyak jgk syaratnye..kat bawah ni aku listkan syarat2 nye...sila amik perhatian kepada bloggers yg berminat nak join...pon!!!pon!!!

peserta wajib ade blog ye..

copy banner kat atas tu > letak kat sidebar > link ke SINI

wajib jd follower blog ini (http://iqafilovebuggy.blogspot.com) dan blog ini (http://spreaddlove.blogspot.com)

wat entry yg bertajuk "SPREAD THE LOVE CONTEST" dan jgn lupe perlu jgk letak banner dlm entry tersebut dan link ke sini

buh "1 GAMBAR" sahaja yg menunjukkan kasih sayang dan ade anda dlm gmbr tu..leh je gmbr dgn couple(gf/bf/suami/isteri),famili,adik beradik,kawan2..

jangan lupe tinggalkan link entry anda tersebut di comment box entry tuan blog..

ringan2kan tangan click nuff tuan blog ye..

tarikh tutup penyertaan: 1 FEBRUARI 2010 tepat jam 12.00PM..harap maklum..

hadiahnye:1 set couple tee(design n size leh pilih sndri) & 1 hadiah misteri..jumlah pemenang ditentukan kendian..

fuh..selesai jgk..yg ni aku terlebih rajin nk elaborate n ringkaskan syarat2nye..kalo x mahu letih korang nk bca 1-1..hehe..sori cik nur iqafi..saya cume tolong senangkn keje cik..huhu..tetibe takot kena banned..jangan2..saya nak join contest cik ni...boleh ye..huhu...


ok2..setelah menggeledah fail2 gambar dlm laptop aku ni..akhirnye aku jumpe gambar ni..jeng3...

gambar aku dgn sayang aku..aku dah edit2 sket gambar ni..gambar sayang aku sedikit blur kerana x reti nk dok diam semasa gmbar ni diambil..padan muke die..ngeh3..aku pulak terlebih gembira, senyum smpai nampak habes sume gigi..T_T...abaikan2..gambar ni diambil semasa aku dgn BFF aku n kawan2 sayang aku berpakat wat surprise sempena hari lahir sayang aku ni yg ke 22thn 2 thun yg lepas..oohh..dh lama jgk..x kesah la kan..jnji gmbar ni menunjukkan kasih sayang kami berdua..aiseh...wek2..ari ni dh genap 4 thn 5 bln 1 mggu 3 ari kami bercintan cintun..sbnrnye kami sendri pun xde la declare tarikhnye mase mule2 couple..xthu la tarikhnye yg sbnr bile..cuma tahun nye sja yg thu..jdi aku pun gedik2 la mintak tarikhnye di'declare' sempena besday aku..kui3..


ohh..sememangnye aku sayang sgt2 kat mamat yg bernama TON MOHD YUSRI ni..walaupun sebenarnye die mude 2 thun je dr aku,tapi aku lagi nmpk awet mude dari die..hahaha...tapi die sgt2 matang dari aku ok..aku ni yg mcm budak2..huhu...terima kasih kepada mamat ni sbb terima aku seadanya aku walaupun aku selalu wat perangai..huuu...terima kasih Allah sbb temukan aku dgn die..semoga jodoh kami kuat dan kekal smpai akhir hayat...doa2kan kami cepat2 naek pelamin ye kwn2 sume..ceh!!!gatal pulak cik sha ni..ulpss..terlebih suda..T_T


itu sja aku nak membebel tentang gambar di atas..sekian terima kaseh...


pesan2::sila abaikan jika entry ni nmpk aku ngade2 sket..harap maap..T_T


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

5 LOVE NOTES

  1. hi...dah review..thanz sbb join..
    :-)

    pose yg menarik..goodluck oke

    ReplyDelete
  2. hahaha suka btoi hg noh bercontest..gud luck la noo :)

    ni gmbaq ms kita p clebrate besday ton kan?

    ReplyDelete
  3. cik iqafi:mekaseh2..sya syok2 je nk join..kui3...

    cik nuhan:ngahaha..org xde keje mcm aku num..bosan2 ni le keje nye..kui3..a'a..ni msa kita p celebrate besday ton kt anjung ketam tuh..(^_^)

    ReplyDelete
  4. gambar kamu berdua sgt cute..wish both of u happy always...mcm nak join jugak..=)

    ReplyDelete
  5. cintaqaseh:jom2..jom join..bg ramai..(^_^)

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com