Sunday, 31 January 2010

~FRIENDSHIP CONTEST~

hujung minggu adalah masa untuk men'join'kan diri masuk contest..hehehe..gile contest tul la cik sha ni..takpe la..aku masuk tuk suka2 je..leh merapatkan hubungan persahabatan dengan kawan2 blogger..ye tak??..ok..cakap pasal persahabatan...contest kali ni ada kaitan nye dengan persahabatan..contest ni anjuran cik mar(tringat cite cinta balqis..ngahaha..)...klik kat banner bawah ni untuk tahu lebih lanjut ye...



tarikh tutup penyertaan ialah pada 12 FEBRUARI 2010..so, banyak lagi masa kalau korang nak join dan meramaikan lagi contest ni..walaupun dah ramai yang masuk...hehehe..aku salah sorang yang nak menyemak masuk contest ni...ngeh2..


ni la gambar yang aku pertaruhkan untuk join contest ni...meh2...tengok gambar ni...


ni la kawan2 sekampus aku dulu...ni masa kami p round2 satu labuan..
owh...rindu zaman kampus...rindu dorg jugak...
hopefully our friendship will remain forever...
uhuk2...miss u guys!!!



bisik2::thanx cik mar sbb wat contest ni..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

7 love notes:

AcanCapik said...

amboih, meriahnya... huhu...

abdullah said...

ehehe..

ade bau pesaing di sini.. bom blog ni..ahaha..slm kenal

♥CIK SHA♥ said...

acancapik::kui3...meriah eh??biase la kawan2..bile dh berkumpol cmni le gayanye..hik3..

abdullah::huik???jgn2...jgn bom blog ni..baru 2 bulan idop..ngahaha...salam kenal juge..(^_^)

Nana said...

happening gambo ni mcm2 posing ada hehe good luck

♥CIK SHA♥ said...

nana::hehehe..tenkiu nana..kami sume ni mmg gile bgambar..pantang nmpk kamera...hahaha..

nuhan said...

waaaaaa rindunya zmn2 kita p ronggeng2 round labuan ni..huhu
rindu zmn2 time blajaq dlu..T__T

gud luck sha~!^^

Zura said...

good luck...

alamak terindu plak zaman belajar dulu...nk pinjamlah mesin doraemon back to zaman dulu...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com