Wednesday, 9 September 2020

PG MALL Epenjana Shop Malaysia Online & KBBM - Beli barangan tempatan hanya di PG Mall



Assalamualaikum. Hai!


Ingat lagi tak CikSha pernah habaq pasai satu online mall yang best, PG Mall? Alaaa..ada entri sebelum ni yang CikSha ajak hangpa berjemaah perabih duit bulan 8 tu. Takkan dah lupa kot. Hangpa kan gila shopping macam CikSha jugak. Mesti tak lupa punya la. Kan? Hihi.


So, kali ni CikSha nak ajak hangpa perabih duit lagi kat PG Mall. Best tau promosi yang PG Mall ni selalu offer untuk kita. Offer yang CikSha nak kongsi info dengan hangpa ni pun mabeles gila! Rugi kalau hangpa tak rebut peluang.


Sekarang ni pun CikSha tetiap hari mesti skodeng PG Mall tau. Nak shopping le weh. Senang kan sekarang ni. Hujung jari je semua. Tak payah pening kepala nak bersiap. Masa pun jimat jugak. Lagipun masih tak berapa nak berani lagi merayap merata. Maklum le si covid tu duk ada lagi. Kita manfaatkan je teknologi yang ada. 


 



PG Mall - Platform e-dagang nombor 1 di Malaysia


Sebelum CikSha habaq pasai offer yang PG Mall tawarkan, meh nak remind hangpa dulu pasal PG Mall. Biaq melekat dalam otak tu. Nanti nak shopping online je terus terlintas nak pi terjah PG Mall. 


PG Mall (www.pgmall.my) ni platform e-dagang nombor 1 di Malaysia tau. Lama dah ada. Dari tahun 2017 lagi. Kiranya dah 3 tahun PG Mall 'beroperasi'. Trusted tau. Jangan takut la. 


Yang best tu, PG Mall adalah satu-satunya platform e-dagang kat Malaysia yang menawarkan konsep consumer merchant. Yang ni paling CikSha suka. Sebab kita dapat habuan walaupun kita dah keluarkan belanja shopping kat sini. Best kan?


Kalau nak tahu, PG Mall ni dah tersenarai pada ranked TOP 3 dalam Iprice insight report. Boleh rujuk di ➡️ https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/. So, platform PG Mall ni memang tak perlu diragukan lagi.


Lagipun senang sangat nak shopping kat sini. PG Mall sediakan pelbagai cara pembayaran. Boleh guna payment gateway ataupun e-wallet seperti GrabPay, Boost, TouchnGo dan Maybank QRPay. Senang kan bila banyak pilihan untuk buat pembayaran.



Promosi E-Penjana Shop Malaysia Online


Disebabkan PKP yang dilaksanakan sepanjang tahun ni, kerajaan dah decide untuk buat satu pelan bagi menjana semula ekonomi negara dan juga peniaga. Jadi PG Mall pun taknak lepaskan peluang untuk turut serta dalam pelan ni. Bagus kan? Sama-sama kita naikkan semula ekonomi. 


Sebagai inisiatif, sepanjang bulan Ogos hingga September PG Mall ada buat tawaran istimewa yang best gila untuk semua pengguna. Memang terbaik punya tawaran. Ni antara offer yang diberikan :

* Penjimatan sebanyak RM8 untuk kos penghantaran

* Potongan sebanyak RM25 untuk pengguna baru dengan pembelian minimum RM80

* Potongan sebanyak RM20 untuk semua pengguna sedia ada dengan pembelian minimum RM100

* 50% OFF exclusive facebook live rebate voucher


Jadi hangpa jangan lepaskan peluang tau shopping kat PG Mall. Tawaran masih on sehingga 30 September 2020. Kita support ekonomi peniaga Malaysia. Klik link kat bawah ni untuk direct pi shopping sempena promosi ni tau! 


By Malaysians, to Malaysians

https://pgmall.my/shop-malaysia-online



Shop-Malaysia-Online_-1950x477px_Website-Slider



Kempen Proudly Local


Selain promosi e-penjana shop online, PG Mall juga sedang buat kempen untuk support barangan keluaran tempatan tau. Semua barangan keperluan rumah boleh dapatkan dengan shopping di PG Mall. Wehhh..sukanya! Tak payah dah keluar rumah nak pergi kedai. Setiap bulan boleh plan beli sesiap untuk sebulan barang keperluan rumah dan dapur kat PG Mall. 


Kempen Proudly Local ni still on going tau. Bermula dari bulan Julai hingga Disember 2020. So, jangan lepaskan peluang tau support produk tempatan dengan buat pembelian di PG Mall. Klik link kat bawah untuk direct pi shopping semua produk tempatan yang ada kat PG Mall.

 

Support local with #BarangBaikBarangkita

https://pgmall.my/proudly-local-campaign



Proudly_Local_KempenBeliBaranganMalaysia_KBBM_1950x477_Slider



Haaa, best kan promosi yang PG Mall tawarkan ni? Terbaik sangat! Sama-sama support ekonomi kita. Maklumat lebih lanjut boleh dapatkan di link yang CikSha sertakan kat bawah ni ok. 


Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram : www.instagram.com/pgmall.my

Hashtags:

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #Cashback #points 


Bisik-bisik :: Support ekonomi Malaysia! 👍






DMCA.com Protection Status
 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com