Monday, 11 September 2017

Supplement Milk Booster Terbaik!



Assalamualaikum. Hai!


Kali ni nak tulis entri keibuan sikit. Dah jadi mak-mak ni, entri camni la best nak tulis, kan? Aiseh. Bajet macam kaunselor ibu-ibu gitu. Hihi. Bila dah bergelar ibu, lahir je permata hati, perkara pertama yang diniatkan tentulah nak menyusukan anak sendiri. Betul tak?

CikSha yakin semua ibu nak macam tu. Ibu mana la yang taknak susukan anak yang dikandung selama 9 bulan 10 hari. Bertuah sangat ibu-ibu yang Allah bagi rezeki susu badan yang banyak. Dapat kenyangkan anak dengan susu badan sendiri. Cukup sampai 2 tahun atau lebih. Tapi, bukan semua beruntung dikurniakan rezeki susu badan yang melimpah ruah secara semulajadi. Betul tak?








Sebab tu ada pihak yang keluarkan produk yang boleh support ibu-ibu yang ada masalah kekurangan susu badan ni. Pada pendapat CikSha ini inisiatif yang bagus sangat. Sebab apa tau? Sebab dapat bantu ibu-ibu yang struggle dalam tempoh penyusuan supaya dapat cukupkan supply untuk si kecil kesayangan. Selain amalkan pemakanan yang sihat, minum air putih secukupnya, pengambilan supplement ofkoz la membantu.

Dalam banyak-banyak supplement yang ada di pasaran, CikSha nak suggest satu produk ni. CikSha yakin produk ni memang terbaik. Terbukti mampu membantu dan menyelesaikan masalah ibu-ibu yang nak banyakkan susu badan. Tambah-tambah lagi ianya gabungan makanan sunnah tau. Memang elok sangat diamalkan. Produk apa tu?

Tentulah FEMILAC MILK BOOSTER!

Banyak dah testimoni berjaya dari pengguna yang dah consume supplement Femilac Milk Booster ni tau. Lepas je consume, tanpa sedar cikB #tibetibebengkak sebab susu melimpah ruah. Tak ke rasa happy macam tu? Anak pun mesti kenyang menyusu. Tak payah runsing nak kena beli susu formula sebab nak topup keperluan susu anak. Dengan Femilac Milk Booster ibu dapat bagi hak anak tanpa had lagi. Anak kenyang, ibu pun happy. Kan?


Antara testimoni dari pengguna.











Lagipun Femilac Milk Booster ni mudah nak diambil sebab ianya berbentuk tablet. Makan 2 kali sehari iaitu sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam. Kunyah-kunyah je macam ceklat. Sebab dia kan supplement. Bukannya ubat. Kan best tu. CikSha pun suka! Hihi.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Femilac Milk Booster ni cepat.

Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK) untuk maklumat lanjut :)
FACEBOOK :  Femilac HQ
INSTAGRAM : @femilac
Website    : www.feedmilk.com .

ALAMAT BOUTIQUE : 
Feedmilk Boutique - H50-1, 
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200,  Shah Alam. 

BUKA :SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk Boutique 

Alamat Hq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U) 
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7/AK 
Seksyen 7,40 000,Shah Alam,Selangor

HOTLINE HQ : 03-33626516 



Bisik-bisik:: Susu ibu adalah yang terbaik untuk anak-anak!

Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

Post a Comment

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

0 LOVE NOTES



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com