Saturday, 3 July 2010

~i hate meeting so much!! *_*" ~



wooo..hari ni dah 3 julai dah eh..cepatnye masa berlalu..ini entri pertama di bulan julai lepas 4 hari tak update..minggu ni sedikit bz la dengan kerja..pastu ade meeting pulak..semalam adalah hari meeting seharian..dari pagi sampai petang meeting je..ada 2 meeting lak tu..haish..aku memang tak gemor betul la meeting2 ni..tak suke tak suke!


cakap kat adik enny semalam.."nape la ade meeting? malas betul la..boleh tak kak shada tak masuk?? " adik enny balas.."enny yang tak masuk pun tak suke..nak buat macam mana..kak shada kan pegawai..kena la masuk.." huk3..tersiksa jiwa aku dengar jawapan tu..huarghhh..





semalam masa meeting tu ade la juge perkara yang buat aku hangat hati..haishhh..depa ni cakap senang je..yang buat kerjanye aku..angpa cakap je tahu..sian cinta hati jadi mangsa tempat aku lepaskan marah..tensen punye pasai kuar meeting terus tepon die dengan keadaan marah2..huk2..sori sayang..tak sengaja tau! mood tak berapa ok dengan keadaan bulan mengambang..huhu..




ok ok..kite lupekan pasal meeting semalam tu..hmm..hari ni ingat nak kuar sat la..nak p beronggeng sorang2..kena la p sorag2..nak ajak cinta hati tak boleh..die jauh kat selangor nun..so, berdikari sendiri ye cik sha..macam la tak biasa..hmm..ingat jap g nak cari hadiah untuk besday mak minggu lepas..tak tertunai lagi sebab baru dapat gaji selasa lalu..pastu ingat nak p beli barang keperluan dapur dan bilik mandi..nak cari kasut baru..nak beli contact lens..nak tengok wayang..


eh! banyak betul rancangan aku..ntah menjadi ke idak..jadi kot..sebab p sorang2..so takde la gangguan..pergi buat ape yang aku rancang je..hehe..ade yang nak ikut ke??tak boleh! kui3..





ok la..nak bersiap2 jap..hana..sori akak lambat sikit hantar banner blog akak tu eh..malam ni baru dapat buat..hehe..nak p release tensen sat sambil menghabiskan duit gaji..ahaha..






bisik2:: owh!! i hate meeting so much!! *_*"



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

5 LOVE NOTES

  1. Ouh.. Memang sangat tensen ni kdengarannya.. Heehee.. Terus bertahan cik sha.. Hee.. =)

    Enjoy di hujung minggu release tension..

    ReplyDelete
  2. meetings can be boring and unproductive sometimes =/

    ReplyDelete
  3. c's..bz ekk? bile leh submit banner??

    ReplyDelete
  4. doc fana::

    huhu..memang2..sebab tu tak suke meeting..tapi masih boleh bertahan lagi ni..insyaAllah..^_^

    ReplyDelete
  5. kenwooi::

    absolutely!! that's why i hate it..hehe..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com