Monday, 28 June 2010

~mission accomplished !!~

dah 3 hari kot aku tak boleh ping entri kat GB..huarghh..sedih rase..tapi nak buat macam mane kan? maybe ade technical problem kot somewhere in their coding..hope GB will recover soon..chaiyok admin GB!! memandangkan aku tak boleh ping kat GB..aku hentam la pomot blog cikai aku ni kat fesbuk Kelab Blogger encik Ben dengan innit nuffnang..muahaha..walaupun trafik semput2 je takde la capai 100 pun..memang dari dulu cenggitu..keh3..tapi tak kisah la..janji aku dapat sebarkan bebelan aku..hooyeah!!


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


misi malam ni dah berjaya aku selesaikan..dok tangguh2 dari dulu..malam ni aku settle kan jugak2..macam sesak je pale dok ingat2..keh3..ape misi aku tu? misi aku nak mendelete semua akaun community online yang aku ade bersepah sepah..buat je sesuka hati sebab orang invite..tapi nak buka jangan harap le..sampai dah bersawang2 kot..mahu tak..bertahun tak buka..haha..




akaun pertama aku delete, Friendster..bye2 kawan2 ku yang ade nak dekat 400++ tu..ku telah mendelete akaun ku..angpa cari la konpom tak jumpe..mintak maaf sebab tak inform..sebab aku memang jarang bukak friendster..huhu..bukan taknak sokong produk malaysia..tapi..tapi..ntah la..aku pun tak tahu sebab die..muahaha..




akaun kedua menjadi mangsa ialah Hi5..ade la dalam 500++ friendlist kat situ..tapi kebanyakannye kawan online yang ku tak kenal langsung pun..depa add aku approve je..muahaha..jadi aku tak cuak sangat la kan..keh3..sungguh kejam diriku ini..




Tagged adalah mangsaku yang seterusnye..dalam akaun ni aku ade 450++ kawan..kebanyakkannye pun aku tak kenal jugak la..sama macam akaun Hi5..orang add, aku approve..pastu senyap gitu..takdenye aku nak bermesra mesra..keh3..kat tagged ni banyak beno le orang negro yang dok rajin perayat aku.."u r sweet like chocolate" la.." u r angel from heaven" la.."u r so cute" la.."u r my soulmate" la..hoh..memacam betul..geli tiak aku baca..ahaha..angpa puji la aku berbakul bakul pun..ingat aku nak respon ke? mintak maap le bebanyak ye..ni aku dah delete terus akaun Tagged aku..pueh ati den..




seterusnye Netlog..kat akaun ni aku ade 70 je kawan..bukak akaun ni sebab ade kawan invite..time dolu dolu aku men daftar je sesuke ati..yang ni lagi la langsung aku tak bukak..ahaha..kat sini ramai pak arab je yang suke ngayat..tak kuasa aku nak layan..delete je terus..lagipun jarang bukak kan..so tak rasa ape2 pun..ahaha..




and then aku buang akaun Flixster aku..ni masa dok study dulu la..gatal2 tangan p register..konon2 nak hilangkan tensen study dengan main jawab2 kuiz yang ntah ngan ape2 je kat Flixster tu..haha..ramai gak friendlist kat situ..ade 450++ jugak la..macam akaun2 yang kat atas tadi jugak sistemnye..orang add aku main hentam je accept..kui3..




pastu aku delete akaun Myspace..dah berubah rupe la pulak..dulu macam lain je..baru aku tau..register tapi tak pernah buka..cenggini le jadinye..ni housemate masa study dulu yang buatkan..sebab konon2 nak buat group geng kami kat myspace..ish3..macam bebudak je perangai..ntah ape2..ahaha..tengah nak cancel account pun ade orang dok add..maaf la ye..den dah tak berminat dengan Myspace..hehe..




check email2 lama tadi ade lagi social network yang rare sangat pun orang gune..ntah macam mana aku leh p register ntah..Pagii, Zorpia, Multiply dan Fanbox..nasib baik yang Pagii tu web die dah closedown..so otomatik account aku kat situ dah takde la..senang kerja..kui3..aku delete yang lain2 tu je..mak ai..banyak betoi la akaun social network aku eh..ish3..ni masa zaman kanyaq2 lagi la ni..dok cempera baru kenai internet..abes semua aku harung p register..ahaha..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


ade lagi ke eh akaun yang aku belum delete? kalau boleh semua la aku nak delete..malas sangat dah nak involve dengan benda2 alah ni ha..owh..ade la satu lagi..VirtualFriends.net (VF) ..tak leh nak delete akaun..jenuh cari tak jumpe..biaq p la yang tu..kat situ banyak gak artikel yang aku leh baca kalau bosan2..pastu banyak discussion yang aku leh sebok2 baca jugak..kui3..




sekarang ni ade 2 je la kot yang aku stay..fesbuk dengan VF..masuk blog ade 3 la..yang selalu aku bukak pun blog..fesbuk ikut mood..VF tu kalau teringat baru buka kot..hehe..yang lain semua dah buang..mission accomplished!! ok la..nak p mengeroh plak..sok mahu kerja maa..malam ni lewat lak tidonye..sok pagi mesti liat nak bangun..hoho..gudnite semua..






bisik2:: dah tertunai janji aku dulu2 kata nak cerita pasai akaun2 maya aku ni ha..selesai hutang..hehe..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

8 love notes:

Syafrizal said...

Geng Blogger kadang2 tak boleh nak ping. Memang sedih hehe.

Anne Boleyn said...

hehe amboii.bnyknye join social ntwork. hana br del myspace je. frenste x dlete g. hehe

hana pon hr tu de problem nk ping kt gb jap. smlm ping boley. hr ni x tau la ley ke tak. huhu


p/s : jom baca kisah mentor and kisah kawan Anne Boleyn dituduh merogol.. huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak ajak pun

intanurulfateha ❤ said...

.i syg nk delete frenster sbb byk gmbr dulu3
.malas nk buat bck up huhuhu

Anne Boleyn said...

cik sha, emel yg hana bg td salah la.. hana da betulkan dah. cek balik kat entry tadi kay. sorry..huhu

Rozy^^ said...

cik sha syg, sy baru je follow blog anda..sy igtkan selama ni sy dah follow..kekeke

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alhamdulillaaaah.

l0lly xda masalah. kong tgh cube perbaiki. sabar ye

embun d tengah malam said...

banyak gila u join..hehehe

i juz ada frenster,myspace,blog dan fb jer..

nk delete tak sampai ati sbbnya kekadang penting juga...heheheh



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com