Thursday, 17 June 2010

~Blog aku ni blog personal ke blog lirik lagu?~

rasa2nya lepas ni aku kena tukar la blog aku ni..dah tak rupe blog personal dah..tapi blog cari lirik lagu..ahaha..sebab pe aku cakap macam tu..sebab ni ha..angpa tengok la sendiri..

*sila klik untuk pembesaran maksimum*

ye..inilah sebabnye..angpa nampak dah kan?? rupe2nye orang datang menjenguk blog aku ni kebanyakannye cari lirik lagu je..tambah2 lagu si budak ain IK2 tu ha..ish3..punye la banyak entri aku tulis berjela jela..membebel sampai tak hengat dunia dalam blog ni dengan macam2 topik..tapi keyword yang tu jugak yang glamer kat sini..aku check pagi tadi kat nuffnang..lama dah perasan..tapi ari ni semua sekali keyword pasai lirik lagu..haha..nampaknye pasni aku kena tulis lirik lagu sendiri la..eh?? hik3..

takpe la kan..nak wat camne..blog aku ni blog sememeh..dah le kuat membebel..orang nak baca pun malas..baru start baca terus muntah..pening2 lalat..uik?? dah rupe orang peknen lak simptom..kah3..sebab lirik tu la ade orang menjenguk blog cikai aku ni..mekaseh la..terharu rasa..ahaha..

ok la..aku nak balik kerja dah ni..malam kang sambung lain..kalau aku rajin..hek3..

p/s: owh..kerja melambak2..huk3..tapi nyempat lagi meng'online'..ish3..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

Ery Farieha said...

okela tu
lg byk keywords lg byk trafik
:)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

heheheheh!!! cam klaka jew... tapi ok larr!!! traffic cantik... pasnie xnak type lirik but lyric nnt ke sini!!! heheheh... gurau...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com