Monday, 7 June 2010

~BILA CINTA..~

semalam dengar je lagu ni masa tengok filem Lagenda Budak Setan tu..aku dah tangkap cintun dah..walaupun jiwang leleh2 slow nak mampuih melodinye..aku pedulik hape..aku betul2 dah jatuh cinta dengan lagu ni ok..hehehe..


yang version lelaki lagi best kot..yang perempuan aku tak feeling sangat dengar..sebab lagu ni jugak la yang aku dok tangkap leleh nangis2 semalam tu..haha..bocor rahsia..abes maskara aku pakai leleh..di nasihatkan bagi yang pompuan kalau nak p tengok takyah la pakai mekap2..p muke bersih udah..kah3..padahal aku pakai maskara yang tak kalis air tu..sekian..


jom layan lagu ni..ni version yang lelaki punye..aku cari dengan penuh jiwa kental nak tempek dalam blog ni..nanti aku nak dengar balik senang cari..bukak je blog sendiri..hehe..mana nak cari mp3 lagu ni ye..huk3..jenuh cari tak jumpa..dapat yang pompuan punye je..tak best la..nak yang version lelaki..huuuu..ok la..jom lentok2 sesama..lirik ade kat bawah..layannnn...






BILA CINTA
OST Lagenda Budak Setan


Bila cinta kini Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu


Dulu kau tawarkan Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu Dengan segenap hatiku
Hingga engkau pergi Tinggalkanku


*chorus*
Hilangnya cintamu Menusuk hatiku
Hinggaku memilih Cinta yang fana
Perginya dirimu merobek jantungku
Hingga ku terjatuh Dalam harapan


Ku sebut namamu di setiap doaku
Bangkitkan setiap kenangan tentangmu
Yang kudapat hanyalah bayangmu

(ulang chorus)


lagu ni sesuai la untuk mereka2 yang dok frust baru putus cinta ditinggalkan kekasih dikhianati kekasih..mesti dengar meraung2 la kot..aku dengar tak rasa ape..cuma rasa sedih je..terasa sikit la penangan sedihnye tu..cara penyampaian lagunye kot..hee..this song will be my next fevret song..^_^


bisik2:: time kerja pun sempat lagi curi tulang tulis blog aku ni..ish3..bye2..
nak sambung wat kerja..hehe..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 orang bagi nasihat:

fndrocka said...

layankan ...zassss...

Frause said...

best ker citer tu...?

fathiahRAIHANA said...

hyee ! akak org bm ea ? :)
ana pon dkt2 je situ . hihi .
btw , this is my fav movie n song too ;)

nuhan said...

aku pun dah start suka lagu ni..hihi

tapi xp tgk pun LBS kat wayang. takut kuciwaaaa..ngahahah



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com