Saturday, 5 June 2010

~aku dan cermin ajaib..~



setelah puas berblogwalking menyengodeng (bahasa ape ni?? ahaha..) blog orang yang masuk satu contest ni..aku pun sebok2 la jugak nak men'join'kan diri aku..maklum le..dah lama tak meng'expose'kan diri sendiri di khayalak ramai..bajet macam ade orang tengok aku la konon2..hik3..




setelah melihat pesaing2 aku yang telah menempek pelbagai gambo dengan pelbagai pose..aku rasa aku ni bukanlah pesaing yang hebat buat mereka..tapi takpe la..memandangkan aku ni memang la muke tak malu jadi aku nak jugak masuk..pedulik ape aku..hek3..jangan lah risau pesaing2 semua..saya ni tuahnye tak pernah ade kalau masuk contest..memanjang kalah je..hehe..


contest diberi title CONTEST BY MYSELF..anjuran tuan empunya blog SOCLOSE2213..bersempena dengan tarikh lahirnye 18JUN nanti..macam biasa ni adalah contest tempek2 gambo ye kawan2..contest ni memerlukan anda menempek gambo anda syok sendiri di hadapan cermin..hohoho..nak tahu ape syarat2nye untuk join contest ni..silalah pergi ke blog ini ye>> blog SOCLOSE2213..






haaa..inilah gambo yang aku cube pertaruhkan..harap maaf le..golap sket sebab aku ni memang golap gulita orang nye..kui3..sebenonye gambo ni bukan aku snap sendiri..kawan aku yang tolong snap..jadi aku bergaya saje di depan side mirror kereta kawanku yang lagi sorang dan sedang memandu..masa tu depa on the way nak hantar aku balik rumah..kami bertiga pergi berhuya huya mencari kerja..aku sorang je pompuan masa tu..2-2 kawan aku tu lelaki yo..





harap2 gambo ni boleh la diterima masuk contest ini..side mirror kereta pun kategori cermin juge kan?? hek3..mekaseh kepada encik apie yang sudi melayan karenah aku yang sangat gile bergambo ini..hoho..owh..sebab ape aku nak masuk contest ni?? sebab adiah die lumayan..dapat baju batik..kalau la aku menang..jimat dah duit aku nak p beli kain buat baju raya nanti..ahaha..alasan tak bleh blah..sekian terima kaseh..



bisik2:: ade kawan2 aku yang nak meramaikan lagi contest ini dan jumlah friend SOCLOSE2213?? sila click di setiap perkataan SOCLOSE2213 itu ye..^_^



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

7 LOVE NOTES

  1. Cik Sha.. Kreatip laaaa tu.. Not bad gak wut.. Heeee.. Suke.. All the best eh.. =)

    ReplyDelete
  2. ada peluang nak menang ni..
    gud luck ye!!

    ReplyDelete
  3. gud luck dear..
    :)
    jom baca entry baru nie...sure suke~
    Soal+Jawab

    ReplyDelete
  4. salam, hi dtg memantau..syarat semua ok..good luck..tq & nice pic

    ReplyDelete
  5. hohoho patutla ang kata pesaing ang..rupanya gambaq side mirror gak..kuikuikui

    gud luck dear! :)


    *aku baru prasan entri ang yang ni..maklumlah lama xjalan2 kat dunia belog..kui3*

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com