Tuesday, 18 May 2010

~Pagi2 dah start membebel.~

selamat pagi selasa...wahh..ari ni aku sampai ofis awal..kul 7.50 pagi..rempit tak hengat punye tadi sebab cuaca nampak mendung..takut basah kena hujan..kena la jugak setitik dua tadi kat atas jambatan..renyai2..angen kuat gile atas jambatan..dah lelong2 aku drive moto tadi..harap badan je montok2..tapi angen tiup leh lelong2 lagi atas moto..ntah ngan ape2..ahaha..debor2 gak..ye la..dah le kaki aku pendek..tak sampai nak menampan..uhuk2..

ari ni mungkin balik awai sket..sebab malam ni nak bertolak p KL..nek ketapi tuh..hik2..bawak kazen p temuduga kat giat mara area keramat..degil mamat tu..orang tak bagi nak jugak pegi..nak amik course photography..bagi aku yang tu boleh belajar sendiri2 je..macam aku dok buat..pastu p la attend mana2 kursus photography area penang ni..ni takmau..ketegaq jugak nak p..orang tak bagi mula melawan..cakap maksu aku pilih kasih la ape la..aku tau die nak sonok2 je p KL tu..kang bukan belajo sangat kang..haishhh..

nak tak nak maksu aku bawak la jugak die p temuduga untuk masuk giat mara belajo course tu..dapat tak dapat belakang cerita..tapi maksu aku doa bagi tak dapat..kata dia doa seorang ibu..ahaha..dia berat hati nak bagi anak bujang dia p dok KL nun..takot jadi bukan2..aku pun tak berapa nak trust gak kazen aku ni..die mudah sket terpengaruh..risau nak biar die dok sana..

jap g kami gerak kul 8.40 malam punye train..my honey bunny tunggu nanti kat KL sentral..yeay!! ade peluang jumpe my busyuk2..tak sabo lak..rindunye..rasa lama je dah tak jumpe padahal baru sebulan lebih..last jumpe masa besday die bulan 3 ari tu..kui3..dapat jumpe jap je sok pun..petang dah gerak balik penang..lusa dah kerja balik..amik cuti sehari je..takpe2..yang penting dapat jumpe..rezeki jangan ditolak..dah maksu offer aku ikut..aku ikut la..nak guide bawak nek LRT kat KL nanti..ehehe..



bisik2:: ok la..nak sambung wat kerja pulak..semangat2!!hehe..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 orang bagi nasihat:

embun d tengah malam said...

best la kamu..have fun k..jumpa tersayang

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kim salam kat honneybunnyyyyyyyyyyy :P



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com