Sunday, 23 May 2010

~best ke jadi artis eh??~

wahhh..semua pakat dok cakap pasai kemenangan shahir dalam final AF8..kat blog kat FB dok soksek soksek pasai die..tahniah la eh shahir..harap terus sukses dalam dunia hiburan ni..tentu ang hebat eh sebab orang kata dah boleh agak dah ang yang akan menang..selalunye sape yang akan jadi juara AF pasti dah dapat dijangka..


ye ek?? tu orang cakap la..aku tak tahu kesahihan nye sebab aku tak tengok pun AF..maklum le rumah aku takde astro..orang mesekin..wakaka..idok le..memain je..rumah aku tak pasang astro sebab saluran tv yang ade 6 saluran ni pun tak tertengok weh..membazir je pasang astro..udah le dok ngulang2 je cite kat astro tu..kata kazen aku la..hik3..


makin bercambah2 artis realiti skang ni eh..tapi yang menjadinye idak semua..yang ade rupe je kot yang naik nama menjulang2..yang biasa2 je rupenye glamer kejap je..pastu terus tenggelam tak timbul2..kalau ade pun yang betul2 berbakat..macam aizat..hehe..betul ke fakta aku ni?? ke auta je..ngahaha..


tapi serius la..aku pun tak berapa nak kenal sangat artis2 baru yang muncul ni..maklum le, aku kurang sikit ikut perkembangan semasa dunia hiburan ni..tertinggal kat belakang je aku ni ha..kui3..malas nak amik port sangat..kadang2 bile kuar tv aku pon tak tahu die tu sape..ahaha..sian betul..


macam2 sangat rancangan realiti kat malaysia ni kan..semua cari bakat menyanyi..AF, OIAM, Bintang RTM, Mentor, macam2 la..aku pun dah tak ingat..hehehe..tapi ada satu ayat wartawan yang aku ingat sampai sekarang..dalam rancangan ape ntah..die bagi komen.."selagi kau belum ada produk(album/single)..jangan nak berangan kau tu bergelar artis..kau tu setakat peserta rancangan realiti je.." ntah die tuju kat sape aku tak tahu la..masa tu aku tertengok iklan rancangan tu je..laser gak mulut die weh..ahaha..tapi ade betulnye jugak..


best ke jadi artis ek?? aku tengok macam ramai je berebut2 nak bergelar artis ni..kalau ada audition mesti beribu2 yang pergi..nak jadi penyanyi..tahu takde bakat pun terhegeh hegeh p malukan diri sendiri join audition..aku yang tengok pun rasa kesian..hmm..ape2 je la labu..janji angpa seronok dengan ape yang angpa buat..aku takat jadi pemerhati je la..hehe..


bisik2:: aku setakat melalak dalam bilik mandi pass le..kot kemaruk sangat p masuk k-box melalak dalam tu..ngahaha..

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

uncle said...

best jadi artis ialah
1. kaya sekelip mata
2. kompem pakwe atau awek yg dikepit tu cun melecun
3. suker dikenali..bila ke mana2 mestiada orang jerit nak tekam hahahah
4. tambah pulak kalau di aberblog..perghh pukul habisss

tu jelah yg uncle tau..kalau sahabat nak menambah boleh jer. uncle pun tarak astro.dapat maklumat dari blog je lahh.

rObin@ayuE said...

setuju...ramai sgt artis realiti tv bila tak laku menyanyi tetiba jd pelakon..belakon cantik xpe gak ni dah mcm kayu pon ada...

Admin said...

maya sini.....dunia artis mmg mcm2...kalau tk de pakej yg lengkap, jgn hrp nk jd artis....skrg aura shahir melambung, esok lusa turun mcm si mawi tu...biasalah tu....


http://coretanmayaku.blogspot.com/

Syafrizal said...

tak sampai ke mana pun artis ini
tak tau la apa yang nak diperjuangkan



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com