Tuesday, 6 April 2010

~sama-sama memberi, sama-sama merasa~



alamak!!!aku terlupe malam ni ada supernatural..uwaaa..dah terlepas kali ni pasai ape..sedih2..bukak2 tv3 dah penghujung cerita..tak tahu hujung pangkal..uhuk2..ni sebab ralit sangat p melawat blog orang yang tinggalkan jejak kat shoutbox aku punya pasal la..wuwuwu..takpe la..minggu depan leh tengok lain cerita tu..sekarang aku kena balas balik la kunjungan depa2 yang telah sudi menjengah blog aku ni..mekaseh2..angpa mai jengok aku, aku p jengok angpa balik..sama-sama memberi kunjungan, sama-sama merasa trafik naik..boleh ke macam tu??hahaha..


owh..tadi aku telah berjaya menyekat orang luar yang curi2 guna line wireless internet rumah mak angkat aku..kui3..sian kat depa yang curi2 guna tu tetibe takleh guna..muahaha..maap la ye..aku check tadi..ingat tak boleh detect ke..boleh tau..dah angpa pun mencuri namanye tu sebab tak mintak izin..jadi tak salah la ape yang aku buat tadi..ngeee..ade ke patut adik angkat aku bagi upah seploh ringgit..aku tak mintak ape2 pun..wuuu..aku buat tadi ikhlas..tak harap ape2 balasan pun..dah le aku ni selalu lepak sana makan semua..tu pun aku dah bersyukur..aku bukan la jenis berkira sangat..tapi takpe la kan??rezeki..dah orang bagi..aku amik la..kui3..


eh..ok la..nak sambung blogwalking jap..pasal kekasih gelap aku tu, aku hold dulu eh..mahu berjalan2 kat blog orang lain jap sambil tengok cerita chuck kat tv2 ni..cerita ni makin syok pulak aku rasa..season dulu macam tak best je..season baru ni best..hehe..jumpa lagi nanti ok..daaa...


bisik2:: jangan sesekali guna benda yang bukan hak kita..tu perbuatan yang tak baik tau..kalau nak guna pun mintak izin dulu..ok! berbuat baiklah dengan orang lain..pasti dapat balasan yang baik satu hari nanti..hanya Allah saja yang tahu..nak tolong orang kena ikhlas tau..jangan sekali kali mintak balasan..kalau orang beri baru terima..jangan p wat muka tak malu meminta2 pula..tak ikhlas namanya tu..huhu..


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

5 LOVE NOTES

  1. Download jek.. Hehehehe.. Skang saye tgh sibuk mendownload mende ni laa.. Baru jek abes supernatural season 4.. Lpas ni nk smbung season 5.. Heehee.. :)

    ReplyDelete
  2. betui 2..bukan hak kiter kena mintak kbenaran..tp ader ker org nak bg..hehe
    moralnya g lyn dekat tmpt free..;)

    ReplyDelete
  3. ader org amik hak u ker..hehhehe...

    citer yg tetinggal tu cuba usha you tube kot ader

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com