Monday, 19 April 2010

~mokcik kayo..mokcik kayo!!~

ni kalau betul aku dapat ni mahu dah jadi jutawan kot aku...tak payah susah2 kerja..dok goyang kaki menambahkan berat badan dan memuncitkan perut je kat rumah..heaven gile kot..haha..serius weh..nah angpa tengok 2 ketoi email yang aku dapat ni ha..saja aku nak tempek sini..sebenarnye dah banyak email macam ni yang aku dapat..tapi semua aku ignore..ntah datang dari ceruk rantau mana pon tak tahu la..sesedap rasa je send kat aku..aku rasa ni email spam ni..mesti ramai yang pernah dapat..angpa pun pernah gak dapat kot..ye dak??



*click untuk bagi besaq gedabak*

ayat berbunga gila yang satu ni ha..ntah ye ntah idak die kena cancer dah nak mampos..(jahatnye mulut aku..wakaka..) pastu sesedap ati je nak derma harta banyak cenggitu kat orang lain..yang tak kenal lak tu..konon2 takda waris..apakah?? nak menipu pon agak2 la weh..dengan aku pulak tu..memang salah orang la..ingat aku ni gila harta sangat ke??? pleaseeee la weh..





*click jugak untuk bagi besaq gedabak*

haaa..yang ni lagi merepek meraban..aku ni jangan kan visa..pasport pon takdak..pekejadahnye aku nak kena lucky draw dapat duit melambak macam tu konon dari visa..ingat turun dari langit ka..tup tup tetiba duit berkepuk kepuk jatuh kat kaki aku..ceit!! haishhh..rimas aku tau..semak email aku dengan benda alah camni..



bisik2:: nak tipu orang pun agak2 la weh..takdak kerja betoi la depa ni..T_T


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 orang bagi nasihat:

embun d tengah malam said...

nak duit cara cepat barangkali

FarhanaDr said...

Memang banyak sangat mende alah ni.. Spam spam.. Pastu ayat pnjang lebar.. Huhuhu..

♥CIK SHA♥ said...

FarhanaDr.::

tu la pasai..spam ni..menyemak je dalam email kan??

♥CIK SHA♥ said...

embun::

haaa..kemungkinan yang wajar..mana nak tahu kan..konon2 depa nak derma..padahal nak pau duit kita..sapa la yg bodo p percaya email ni memang dah tak betoi la gamaknye..tamak nak cepat kaye..

Alynn Notnot said...

saja nk tumpang femes kot :))

Frause said...

kaya la hang....hahahah...nanti bley beli aku keta Nissan GTR...hehhehe...ala benda macam nih spam....



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com