Tuesday, 6 April 2010

~CONTEST SPECTICULAR SPECKY~



tetibe datang mood nak join kontest..ni ntah kontest yang ke berapa ntah..hahaha..dulu aku gila kontest weh..pantang ada kontest laju je nak masuk..padahal satu kontest pun tak pernah menang..huhu..sungguh tidak bertuah la aku ni..sedih betul!! penat je jadi peminat fanatik Dr. Tuah..tapi aura tuah dia tak pernah pun melekat kat aku..eh..melalut lak..ni nak cakap pasal kontest la cik sha..bukan pasal tuah..kui3..


kontest ape yang aku tergedik gedik nak masuk ni?? jeng jeng.. "CONTEST SPECTICULAR SPECKY!!"..contest ni la yang aku nak masuk..tuan blog yang menganjurkan kontest iaitu cik paro a.k.a miloicekaw1119 yang jemput aku join..maka untuk tidak menghampakan beliau aku pun masuk la..ceit!! konon..padahal memang nak masuk kontest..haha..



kat atas ni la banner dia..p la click2 kalau terasa nak masuk ye..tarikh tutup lambat lagi weh..3 MEI 2010..ada la dalam sebulan lagi kot eh??sempat lagi tu nak join..banyak gile masa..kalau takde gambar specky dalam simpanan pon sempat nak snap2 gambar..tapi gambar anda sendiri berseorangan..taknak ada teman2..nak tahu syarat2 yang lain??p la jengok blog cik paro..oke!


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


haaa..ni la gambaq yang aku nak pertaruhkan..aiseh..amacam??cun tak??wakaka..perasan nak mampuih la ang ni cik sha..pigida!!!kui3..ni gambaq aku tengah syok sendiri ye..dalam kereta kakak aku..aku drive p amik dia kat stesen bas butterworth masa ni sebab dia baru balik dari N9 p jumpa suami dia..siann...dah kahwin tapi dok jauh2 sebab tugas..nak buat macam mana..huhu..ni spec dalam kereta kakak aku tu la..yang aku dok drive tu kereta dia kan..aku mana ada kereta lagi..kerja pun belum..huhu..maka haruslah aku berangan dan syok sendiri ye..haha..



sebenarnye kan..aku ni specky ok..tapi berlagak nak mampus..tak mau pakai spec..nanti tak comey..wakaka..jadi aku kalau p berjalan pakai contact lens ye..kat rumah je aku pakai spec bila nak ngadap tv sebab jauh2 aku tak nampak..mak aku tak bagi aku dok betul2 depan tv..haha..kiranya spec aku yang aku buat mahal2 tu jadi perhiasan je la..sebab kadang2 je aku pakainye..ngeh3..


sekian sahaja entri aku untuk contest ni..tengok la..masuk contest pun nak membebel panjang2..ish2..mana la aku dapat penyakit kuat membebel ni..ni mesti gen mak aku terlebih dalam tubuh aku ni..haha..tetibe mak aku dikotak-katikkan..derhaka betul ang ni cik sha..takda mak ang takda la ang..huhu..insaf sekejap..T_T


bisik2::mudah mudahan tuah berpihak pada ku kali ni..amin..haha..berangan la cik sha oi..ingat ang boleh menang ke?



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

7 LOVE NOTES

  1. waasehhhhh! ^^

    aaa nak masuk jugak!hik3

    ReplyDelete
  2. kui3..masuk num masuk..jom la msuk num..hehe..

    ReplyDelete
  3. ahaha aku nak masuk ni, spek lanun..

    ReplyDelete
  4. pngjgnye cik sha bebel..
    xpela..
    heheheh//
    thnks dear join..
    ajak kwn2 ye..

    ReplyDelete
  5. park air::

    masuk2..jangan tak masuk weh..

    ReplyDelete
  6. miloicekaw1119::

    hehe..cik paro pun memang tahu kan cik sha kuat membebel..tu yang panjang tu..kui3..

    welkum2..saya mahu menang!!hahaha..

    ReplyDelete
  7. waaa..cik sya pn xkurang hebatnye..
    k..gudluck jgk pd cik sya!!
    :)

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com