Friday, 9 April 2010

~alhamdulillah..akhirnya rezeki berpihak padaku..~

tepat pukul 5 tadi aku dapat panggilan..dengar2 je keputusan terus melompat kegirangan aku..hati terus berbunga2..kembang kuncup tak henti2..yeay!!!sukanya..alhamdulillah..rezeki berpihak pada aku..gembira tak terkata dah..aku dapat kerja yang aku p interview tadi..huhu..pasni bermulalah episod baru dalam hidup aku..sebagai seorang pekerja..mudah-mudahan aku dapat jadi seorang pekerja yang berdedikasi..


memang tak sangka la..tadi ada 6 orang calon termasuk aku..untuk position pegawai teknologi maklumat..pastu yang pergi interview tadi tu semua hebat2..dah ada pengalaman kerja dalam bidang tu..aku ni??tangan kosong je..bawak degree kelayakan semata-mata..pengalaman bukan ada sangat pun..ade pun sikit2 je..huhu..tawakal je aku tadi masuk bilik penemuduga..jawab je apa yang depa tanya..depa suh aku bagi soalan aku hentam je tadi bagi soalan..huhu..tak sangka betul la..dalam masa 4 jam depa dah buat keputusan..dan aku yang terpilih..


huuu..aku bersyukur sangat2..boleh la aku bayar PTPTN..bulan ni dah kena start bayar dah..boleh la bayar sendiri duit motor aku tu tak payah harap mak dah..leh la bagi sikit duit belanja dapur kat mak walaupun tak banyak..boleh la simpan duit untuk wat belanja kawen nanti..huhu..alhamdulillah..syukur yang amat2 sangat..terima kasih ya Allah..


pasni aku tak leh la nak bersuka ria sangat dah..kena bagi komitmen pada kerja..hehe..takpe2..blog aku ni takkan aku abaikan..akan sentiasa ter'update'..hehehe..




bisik2::hooraayyy!!!sukanya..(^_^)


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 orang bagi nasihat:

KaiZeN SHiNoBi said...

hati2.. kang terkantoi blogging mase keje, hohoho

cik ery said...

tahniah2 =)

~ Ann ~ said...

congratulations! keja elok elok.. ekekeke

♥CIK SHA♥ said...

kaizen shinobi::

hoho..takde la nak berblogging masa keje..pas opis hour le..nnt dh lama2 sket baru leh tunjuk otai..kui3..

♥CIK SHA♥ said...

cik ery::

owh..mekaseh cik ery..(^_^)

♥CIK SHA♥ said...

ann::

keke..insyaAllah..mesti kena kerja elok2 punye..anyway, tenkiu..(^_^)

ctnurkhijah said...

tahniah... nnt first gaji leh belanja yer...

nuhan said...

dah lama aku xbuka blog ang. rupanya ada cita best!

sha congrats! wahh dah bekerjaya la skrg.hik3..

gud luck gak! ^^



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com