Thursday, 11 March 2010

~teruja nak tengok ALICE IN WONDERLAND..yeay!!~

salam semua..


sape nak ikut p tengok wayang sok??hoho..esok pas ngajo kat tadika cik sha nak p tengok wayang..wiiii..tak sabo nye..nak tengok crite Alice in Wonderland..hek3..actually nak p tgk yg 3D..tapi jauh sangat sampai kat GSC Plaza Gurney..jadi terpaksa la batalkan hasrat hati walaupun sebenarnye tergedik2 nak p tengok yg 3D tu..huhu..tapi bila pikir2 balik macam tak berbaloi je nak p jauh2..perabih minyak moto cik sha je..dengan duit tol jambatan lagi..hoh..tak kuasa..nak tak nak tunggu je la yg tak 3D punye release..huhu..takpe la..janji dapat tengok..ki3..

punye la berkobar2 nak tengok..cik sha booking seat online siap2..yang kul 3.30 punye show..hoho..tengok kat GSC Sunway Carnival je..sok terus je tuntut tiket kat kaunter khas..tak yah beratur panjang2..yeay!!hek3..penyakit 'hantu wayang' dah mai balik..dah lama tak p wayang2 ni since arwah tok saket dulu..la ni mai balik dah penyakit cik sha yang satu ni..dalam dok sengkek2 pun ada hati nak perabih duit p tengok wayang..ish3..terpaksa p tengok sorang2 sebab kazen kesayangan jauh kat johor..tak leh ajak g tengok sama2..ki3..eleh2..macam tak biasa lak p tengok sorang2..ngengade lak cik sha ni..hoho..







owh..tengok trailer die pun dah teruja..macam best je..tapi kalau movie directed by Tim Burton ni memang mantap la..tak pernah lagi yang tak best..yang paling best nye sebab kekasih gelap cik sha encik Johnny Depp berlakon..hoho..perasan tahap gaban..keh3..tu yang cik sha beria-ia nak p tengok tu..pastu ada lak anasir jahat yang telah membuat cik merasa kedengkian..haha..

ni semua kerja 'cinta hati' la..sebab die mesej bagi cik sha jeles..die p tengok yang 3D dengan opismate2 die ari tu..mentang2 kat KL senang je nak cari pawagam yang tayang 3D..saje je nak bagi cik sha dengki..pastu die kata best..jadi cik sha pun terpengaruh la..terus tergedik2 nak tengok..hoho..nak tengok yang 3D dah kempunan..tengok yang biasa pun takpe..heh3..sape nak join cik sha???jom2!!hehe..


bisik2::dah takde ati nak tengok movie melayu..konfom nanti kecewa..huhu..bukan taknak support movie tempatan..tapiiiii...faham2 je la..uhuk3..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

2 love notes:

adnil linda said...

wa...ciksha...nk tgok jugak alice in wonderland...agak2 tengah bln 4 t ad tyg lg x?...huhuhuuhu

chentabodoh said...

u shud listen avril lavigne _in wonder land!=]



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com