Tuesday, 16 March 2010

~tadi KARA..ni GIRLS' GENERATION pulak..haha..~

baru je tulis entri tadi..ni tulis entri baru pulak dah..memang takde kerja sungguh la aku ni..memang pon..kan ke aku 'penanam anggur' yang berjaya..muahaha..sementara ade masa terluang ni..dari aku buang masa bek aku ngadap lappy burok aku ni dengan menghapdet sekerap mungkin blog aku yang merepek ni ha..hik3..nanti dah dapat kerja takde masa lak nak belek blog ni ha..mahu bersawang2..owh..mintak2 permohonan kerja yang baru aku hantar semalam diterima dan aku dipanggil temuduga..amin..


tadi aku cerita pasal group KARA yang comel2 itu..tak tahu eh??p belek kat sini..ni aku nak cerita pasal satu lagi group korea..comel2 jugak semua depa ni..yang ni pun ex-girlfriend encik mimpi kot..group KARA tadi encik mimpi cakap semua ex-gf dia..hoho..gurau2 jek..jangan marah ye encik mimpi..hehe..



ok2..ni la group tu..GIRLS' GENERATION (SNSD)..ade 9 orang dalam group ni..mak ai..ramainye..terdiri daripada Taeyeon, Jessica, Yoona, Yuri, Hyoyeon, Sunny, Seohyun, SooYoung, dan Tiffany..hoiii..ramai betul..penat aku nak sebut..nasib baik nama komersial..kalau nama betul depa mahu berbelit2 lidah aku nak nyebut..eh??kan ke aku taip je ni..haha..apa2 je la cik sha oi..


sebenarnye tadi aku nak cari depa ni la..sebab aku tertengok video clip depa dalam tv ari tu masa dalam rancangan melodi kot..best!!..aku tak tengok melodi tu..tapi tang yang kuar nama2 tu la ade clip video lagu depa ni kuar..hoho..tapi terjumpa group KARA tu dulu..terjatuh hati kat depa terus wat entri pasai depa..pastu sambung cari lagi lagu korea best kat youtube jumpa la lagu yang aku dok cari2 tu..dan group Girls' Generation ni yang nyanyi rupanya..hehe..misi pencarian aku berjaya..hoho..


ni ha la lagu yang aku dok terkial2 cari sebab tak tahu sapa yang nyanyi..aku kenal Wonder Girls je..ni dah ramai lak yang aku kenal..haha..tetibe terminat dengan group girl dari korea lak..sebab depa comel2..eh..aku bukan lesbian eh..aku suka tengok orang yang comel2 je ok..sila jangan salah faham..aku straight lagi..haha..lagu2 depa ni macam nak ajak menari sekali je..tu yang aku suka tu..leh wat lagu aerobik..aku kan nak bersenam kuruskan badan..wat aerobik kat rumah pon ok la..dengar je lagu2 depa ni ha..kui3..meh layan meh lagu ni..






amacam??best tak??ade rasa nak ikut depa menari sekali tak??haha..aku je la tu kot..sila abaikan ye..aku ni memang suka merepek meraban sikit..ngeh3..haa..lagu2 group depa ni pun boleh tahan best jugak..nak tahu dan dengar best ke tak, p la search sendiri eh..(^_^)


bisik2::sian FB aku tak terjengok game2 yang aku dok main..addicted kat blog lak..sebab leh bebel2 sepuas hati..haha..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

1 love notes:



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com