Tuesday, 16 March 2010

~aku jatuh hati kat budak2 KARA ni pulak..comelnye!!!~

belek2 vid kat youtube tadi..saja2 la aku search 'korean song girl group'..haha..ayat omputih berterabur cik sha ni..lantak la..janji jumpa je ape yang aku search..kui3..try la tengok vid clip satu group ni..KARA..comel2 la depa ni..ok..pas group wonder girls..aku tersuka lak kat group ni..hehe..lagu2 depa pun boleh tahan best..tak percaya p search sendiri..memang ada pakej la depa ni..muka comel..sora sodap la gak..nyanyi sambil menari pon boleh..kat malaysia ada tak group yang leh nyanyi suara best sambil nari dan muka comel2??takde kot..



haaa...ni la group KARA tu..comel kan??comel2!!aku suka tengok orang comel2 ni sebab aku tak comel..huhu..group ni terdiri daripada 5 orang..Nicole, Han Seung Yeon, Park Gyu Ri, Koo Ha Ra, dan Kang Ji-Young..lama dah aku rasa group ni ditubuhkan..cuma aku je yang baru kenal depa..sian kat aku..tak ikut sangat dunia2 artis dan hiburan ni..sekali sekala mood datang nak search lagu best baru la aku tahu..keh3..ketinggalan gile..orang lain semua dah tahu..ntah ape2 je aku ni..ngeeee...


ni vid salah satu lagu depa..tajuk dia Rock You..comel lagu ni..aku suka..hik3..
meh la layan sama..


bisik2::nak p download semua lagu depa sat..keh3..(^_^)

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

Encik Mimpi said...

ni semue ex- girlfren en.mimpi nii

saya_arief said...

sesungguh nye aku xpandai nk bezakan owg2 korea nih..muke same je..

embun d tengah malam said...

cantik2..i like korean girl

zaradgreat said...

video kara yang mister tuh tak boleh blah sungguh
heheheheh



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com