Saturday, 16 January 2010

~EDIT PHOTO CONTEST~

mari kita masuk contest lagi...hohoho...ni 3rd contest yg aku join..suke benor masuk contest cik sha ni..eh...biar la..nk suke2 je...x kesah la menang ke x kan..hehehe...aku dpt thu pasal contest ni dr blog cik gyena chobitz..betul ke aku eja ni..hahaha..hantam sja..contest ni dianjurkan oleh cik ros..klik je kat nma die yg aku hi-lite td..nak klik kt gambo di atas pun boleh juge..dua2 aku link p kat blog cik ros..


memandangkan aku pun suke sgt2 bab ngedit2 gambo ni..ape salahnye aku join kan??leh la tunjuk sket bakat yg aku ade ni..konon2 aku ni terer edit2 gmbo..padahal xpun..huh..sedo la sket dri tu cik sha..huhu..ohh..melalut2 lak aku ni...


ok..mari kite hayati syarat2 yang telah dikemukakan oleh cik ros...sgt2 la simple syarat2 yg diberikan...bg sape2 yg nak join,sila la ikut syarat2 ini..aku copy je dr blog cik ros..malas nak menaip..ngeh3..nah!!baca la...
  • gambar mestilah gmbar korang..solo atau paling ramai bertiga...(baik solo, kalo rmai nnti menang kena lak share hadiah..=)
  • kreativiti perlulah tulen, asli dn bkn cetak rompak ye...xbaik pirate2 ni..hehe..
  • korang kena letak pic/banner kat atas tu kat side bar korang dan link pada contest ni ek...nnti cik ros nk wat sportcheck sape yg join contest ni...hehe..
  • kalo nk follow..follow lah..kalo xnk pn xpe..bkn pe..sng korang nk update pe2 psl contest ni..hehe
kata cik ros adiah tuk pemenang bgantung atas keputusan beliau..kalo lagi ramai yg join..lagi byk la adiah nye..jom2..mari pakat ramai2 join...tarikh tutup penyertaan:20/01/2010...eh..mcm cntik lak tarikh tutupnye eh...kui3..cepat2..ade lebih kurang 3 ari lg...

haa...aku pun dh puas membebel kat atas ni..skang aku nk tunjuk lak hasil kreativiti aku meng'edit2' gmba aku tuk join contest ni..inilah hasilnya...taadaaaa....


cmne??cantik x??x cantik???ohh..xpe la..aku xkesah pun ape korg nk ckp..jnji aku puas ati..hehehe...ni gmbar aku msa konvo bulan 10 tahun lepas...kta2 tu aku reka sendri ye..jgn ciplak lak..hak cipta terpelihara tu..ngeh3..kta2 yg aku buh dlm banner blog aku..ok la..tu sja...cik ros..sila wat penilaian ye..hehehe..mekaseh...


pesan2::cepat2!!!jangan ketinggalan...jom join ramai2!!!

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

5 love notes:

nuhan said...

gud luck cik sha!!^^

dah lama aku jmpa contest ni, tapi malas plak nk join sbb xda ms nak edit gmbq(nk habaq bz la konon)muahahahaha..

♥CIK SHA♥ said...

mekaseh darling..haha..aku bosan2 td..dok blogwalking terjumpe lak contest..join jek la..konon2 rajin..muahaha..

cik ros said...

hye..thnks join contest cik ros..=D

gud luck ye..

slm perkenalan dr cik ros=))

♥CIK SHA♥ said...

mekaseh cik ros..(^_^)
salam perkenalan juge tuk cik ros..

The Absolute said...

nak masuk.......=)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com