Tuesday, 29 December 2009

~CANDID PHOTO CONTEST~

ni 2nd contest yg aku sebok join lepas p jln2 kt blog BFF aku,cik hanumhae..hak3..num2..aku ngekoq je hg na mna2 hg p..boleh kan??boleh kan??aku x kire..hang x bg pun aku nk jgk..kui3...pastu aku pun click kt gmbo spt d ats yg ade kt blog cik hanumhae..sape2 yg nk ikut gak sile la click gmbo yg d atas k..nnt direct p kt blog tuan punye yg anjur contest ni...http://aku-halim.blogspot.com...cepat2!!!sebelum terlambat..ade lg 2 ari...last date 31hb ni...sblm mlm thun bru la gamaknye...


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

rules contest ni sgt2 la simple..xyah nk susah2 pening2 kan pale...petik jari je dh leh join..kui3...ni adalah rules yg tlh ditetapkn oleh pihak pengajur...sila ambil perhatian...(^_^)v


1.nk ke xnk ke kalo nk join contest ni kena la jd follower kpd tuan empunya blog...
http://aku-halim.blogspot.com..(^_^)v
*yg ni aku dh wat...
2.wat entri yg berbunyi seperti tersebut...CANDID PHOTO CONTEST...
*yg ni pun aku dh wat..
3.silalah copy paste gambar contest d ats & link ke entri contest tuan punye blog..then jgn lupe upload gmbo candid korg skali..diulangi...gmbr anda sndri n CANDID!!
*dh setel jgk!!!
4.lastly..yg ni penting k...tglkn comment n link entri contest korg kt blog penganjur...
*dh siap wat jgk..yeay!!


itu sja rules contest yg sgt mudah..sila2..jgn malu2 nk join..sbb penganjur ckp akan rmai pemenang yg bakal dipilih...so pluang nk menang agak2 cerah kot..hehe...(^_^)


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

jeng..jeng..jeng...
ni la gmbar candid aku yg telah dicandid oleh salah sorg kawan aku...
msa ni ktorg tgh mrayap memalam bute kt school pas konsert tamu gadang kt kampus smata2 nk p bergambar kenangan...haha...
aku tgh tgk ape ntah msa ni..x ingt lak...tgh tgk kwn2 yg len yg sgt teruja melompat2 nk amik gmbr kot..huhu..rindu lak zaman kampus ku...T_T

Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com