Showing posts from November, 2010

Langkah Bendul

Assalamualaikum. Hai! Ini adalah istilah yang digunakan dalam adat orang Melayu kita bila…

~Best sangat ke main 'kayu tiga'?!~

Selamat pagi semua. Ini adalah entri pertama selepas satu tahun berbloging. Hihi. Petang semalam…

Kekasih 'kaki kontrol'

Tak boleh ada kawan lelaki lain bagi perempuan. Tak boleh ada kawan perempuan lain kalau lelaki…

Skandal di tempat kerja?

Mata dah mengantuk tapi gagah jugak nak update belog busuk ni. Hee. Busuk2 pun belog ni dah mac…

I do love my work

Mood nak buat kerja ke laut betul hari ni. Bapak malas. Kepala otak pun blur. Aishooo. Banyak …

Model To Be!

Fuhh. Baru selesai buat kek. Malam ni aku buat 2 biji kek untuk raya korban sok. Satu untuk rum…

Filem pertama arahan aku

Jangan terkejut ok. Aku nak bagitau ni. Bulan September yang lalu aku dah release satu filem. T…

Boria VS Dikir Barat

Uih. Semangat gile aku tengok pertandingan akhir dikir barat siaran ulangan kat tv1 ni. Kui3. J…

Cari rezeki lebih

Selamat pagi sahabat2 blogger ku sekalian. Bangun pagi hari ni? Bagus! Mandi dah belum? Mandi p…

Load More
No results found