Showing posts from October, 2010

Berwajah Baru!

Berwajah baru? Eh. Aku bukan p buat plastic surgery la. Jangan salah faham. Wajah aku takde yan…

Dinner dengan Dato Datin

Ini kisah sabtu yang lalu. Aku, Kak Mas dan Enny ke KL sebab ade dinner yang perlu dihadiri ole…

Dapat LUVBITE dari encik H

Lama jugak aku tak update eh blog busyuk aku ni. Semenjak kerja berlonggok longgok ni bapak pem…

Dah jadi tunangan orang

Dah 2 hari berlalu. Tapi aku nak update jugak. Lantak la kalau korang kata dah basi pun. Kui3. …

Macam-macam betul dugaan

Perasan tak blog aku dah bertukar rupe?? Jenuh la semalam aku godek2 dari pagi. Bangun seawal …

Klon Doraemon

Hoh? Apsal tetibe aku nak cerita pasal doraemon pulak ni? Hak hak. Memang doraemon tu katun fev…

Selamat Datang OKTOBER!

Selamat pagi semua. Dah subuh ke belum?  Pagi ni seawal jam 4 aku dah terjaga. Tersedar dari t…

Load More
No results found