Showing posts from March, 2010

Idea!! Tolonglah datang

dok mencari2 idea nak wat flash banner macam ni untuk event maksu aku nanti..huu..tapi sempat l…

Tulis jawi susah ke?

fuhhh..baru selesai siapkan kerja ofis maksu aku yang dia mintak aku tolong buat..pastu aku bua…

Misteri kehilangan aku

Selamat hari jumaat semua. Semoga hari ini membawa keceriaan dalam hidup korang. Hari jumaat ka…

Aku..impianku..cintaku

untuk kali kedua aku telah di'tag'..sekarang aku nak tunaikan janji aku kat cik hana d…

Jom jalan-jalan kat Medan

wahhh..bestnye pergi bercuti..ari tu aku g Medan, Indonesia..4 ari 3 malam weh..jenjalan kat sa…

Goodbye

GOODBYE semua..aku nak tinggalkan blog ni..huhu..tapi bukan selamanye la..4 ari je mulai jumaat…

Load More
No results found