Sunday, 14 January 2018

Tersenarai Dalam List Blog Pilihan Tahun 2018 di Blog HasrulHassan.com



Assalamualaikum. Hai!


Dah lama CikSha tak aktif menulis blog. Paling banyak entri tertulis pun masa tahun 2010 &  2011. Ada la ratus-ratus jugak entri. Masa tu memang aktif gila menulis. Macam-macam topik ada. Lepas tu makin slow down dah. Bila dah kawen lagi la. Ada tak sampai 10 pun entri tertulis. Bila sindrom M dah sebati kan. Hihi. Tapi tiap tahun ada la jugak menulis. Cuma kuantiti entri dah kurang. Kira comei jugak la arkib entri CikSha. Tiap tahun ada senarai entri. Tak lopong tertinggal tahun.


Awal tahun ni, ada la tanam azam nak kembali aktif menulis. Rindu sangat. Rasa bila menulis tu berkembang sikit otak ni ha. Maklum la sejak kawen dan dah tak kerja, dah tak banyak sangat mikir yang berat-berat. Fokus kat suami dengan anak-anak je. Buat kerja harian surirumah. Buat kerja freelance design. Itu je la rutin CikSha. Sampai ke hari ni. Tahun ni macam mana pun nak cari jugak ruang menulis kat blog walaupun padat jadual harian.


Hari tu masa tuan Hasrul Hassan offer siapa nak dia shortlisted dalam 100 blog pilihan dia, CikSha saja la cuba nasib. Walaupun blog masih sendu tak berupdate. Renovation pun belum siap sepenuhnya. Kita redahkan aje. Hihi.


Kat nombor doblas blog comel ni. 


Tapi tak sangka pulak terpilih. Alhamdulillah. Terima kasih tuan sebab sudi senaraikan blog sendu saya ni jugak. Harapnya makin ramai la pengunjung mai menjengah blog CikSha yang comel ni. Jadi pembaca dan pengikut setia omelan CikSha. Eceh. Hang ingat best sangat ka penulisan hang CikSha oi. Hihi.


Takpa la. Taste membaca orang lain-lain. Ada yang suka baca penulisan serius dan skema. Ada yang suka baca penulisan santai. Macam CikSha ni tergolong dalam penulisan santai kot. Tak berapa sangat ayat-ayat skema ni. Macam tak mesra gitu. Konon. Tapi harapnya ramai la suka baca penulisan CikSha.


Kalau ada advertiser yang nak berkolaberasi dengan CikSha untuk buat review secara penulisan santai, boleh la risik-risik kat CikSha no. Memang ada duk buat servis review ni dari dulu. Pada pandangan CikSha, orang lebih suka baca yang santai tapi isi sampai dengan jelas dari yang skema-skema ni.


Bisik-bisik :: Semoga blog comel ni makin naik la pageview nya lepas ni. InsyaAllah.


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

Post a Comment

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

0 LOVE NOTES



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com