Friday, 10 February 2017

HEALING CRISIS?

Assalamualaikum.Hai.

Kali ni nak sharing pasal healing crisis atau dalam bahasa Melayu nye krisis penyembuhan. Apa tu? Dalam bahasa mudahnya, tubuh badan kita beri reaksi pada sesuatu produk yang kita ambil. Selalunya produk jenis tiada bahan kimia yang berbahaya.

Sebenarnya, kalau sesuatu produk tu mendatangkan 'healing crisis' bila kita start consume, memang tak rugi diteruskan pengambilannya tau. Sebab itu tandanya produk tu duk jalankan kerja dia dan badan sedang menyingkirkan anasir-anasir jahat yang dah lama bersarang dalam tubuh badan.

Walaupun WD ni krim kecantikan dan bukan suppliment, pengguna akan alami jugak tempoh 'healing crisis' tau. Macam pelik je eh statement? Camne la si cinonet ni boleh bagi kesan krisis penyembuhan jugak.

Haaaa...itulah istimewanye WD ni. Sebab dia merawat kita tau. Ada bahan dalam si cinonet ni yang bertindak menyingkirkan toksik dalam badan kita. Sebab tu cara pemakaiannya calit-calit kat nadi. Magik kan?

Tapi jangan risau. 'Healing crisis' ni tak la menakutkan pun. Bergantung pada dalaman si pengguna. Ada yang kejap je, ada yang lama sikit. Yang penting ketahanan diri kita sendiri nak hadapnye. Saya sendiri pun alami 'healing crisis' ni dalam tempoh yang lama. Bertabah je tau. Hihi.

Yang penting, jangan give up dan terus stop guna WD. Rugi tau! Teruskan je konsisten calit-calit dan minum air kosong bergelen-gelen dengan gembira.  InsyaAllah, hasil lepas 'healing crisis' ni berlalu pergi pasti tak menghampakan. Trust me.

Boleh rujuk pada gambar untuk info yang lebih jelas tentang 'healing crisis' bila awak calit-calit WD.





Kalau nak tanya lebih lanjut, roger je eh. Tak semestinya kena beli. Nak bertanya soalan je pun boleh. Kite tak makan orang la. Hihi. 



Bisik-bisik :: Nak cantik haruslah sado nak hadap healing crisis. 
Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

0 love notes:



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com