Wednesday, 8 June 2011

~Wordless Wednesday #1 | Sanggup Bayar?~



Assalamualaikum. Hai!




Bila tengok kat dashboard ramai blogger yang aku follow buat entry macam ni, rasa berminat pulak nak join. Aku adalah penge'like' yang ke 330 Page Wordless Wednesday. Jadi ini adalah entri aku yang pertama untuk Segmen Wordless Wednesday.










Wordless Wednesday ialah di mana pada setiap hari Rabu, semua blogger hanya meletakkan gambar sebagai entry tanpa sebarang penjelasan diberikan untuk menerangkan tentang gambar tersebut. Lantak la pembaca nak describe camne pun tentang gambar tu. Wokeh!



Bisik2:: First time entry aku takde bebelan panjang berjela. Layan je la. ^_^


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

14 LOVE NOTES

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com