Wednesday, 8 June 2011

~Wordless Wednesday #1 | Sanggup Bayar?~



Assalamualaikum. Hai!




Bila tengok kat dashboard ramai blogger yang aku follow buat entry macam ni, rasa berminat pulak nak join. Aku adalah penge'like' yang ke 330 Page Wordless Wednesday. Jadi ini adalah entri aku yang pertama untuk Segmen Wordless Wednesday.










Wordless Wednesday ialah di mana pada setiap hari Rabu, semua blogger hanya meletakkan gambar sebagai entry tanpa sebarang penjelasan diberikan untuk menerangkan tentang gambar tersebut. Lantak la pembaca nak describe camne pun tentang gambar tu. Wokeh!



Bisik2:: First time entry aku takde bebelan panjang berjela. Layan je la. ^_^



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

14 LOVE NOTES

  1. langgar bontot bayar..nice..haha

    ReplyDelete
  2. cik sha jenjalan dgn kete tersayang..hihihi

    ReplyDelete
  3. gahah..wujud kah website itu?

    ReplyDelete
  4. langgar jgn x langgar!! :DD

    ReplyDelete
  5. haha bagus gila bumper sticker dia :D

    ReplyDelete
  6. nak membebell gak bleh?...hehe..saya budak baru blajar...

    ReplyDelete
  7. ade jugak macam tuh? haha

    ReplyDelete
  8. Uihh lucah betol. Mesti kete ibu ayam tu.

    ReplyDelete
  9. haha..kalau tersentuh je xpe kan..xyah bayar... =P

    ReplyDelete
  10. peh..gile style beb. Siap ada laman web..hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha.lawaks..kalau langgar bontot unta camane tu? kreatip sesgt...

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com