Sunday, 10 October 2010

~Macam-macam betul dugaan..~



Perasan tak blog aku dah bertukar rupe?? Jenuh la semalam aku godek2 dari pagi. Bangun seawal jam 6.50 pagi. Keh2. Awal la sangat kan. Subuh pun subuh gajah. Lepas subuh sebok wat kerja amal di hari minggu. Apa lagi kalau bukan mencuci kandang 2 ekor makhluk, si nur momo dengan cik 'ah montel.



Lepas mandi2 terus ngadap blog. Memang dah lama sangat nak tukar layout. Semalam baru terlaksana. Tu pun amik masa seharian. Dengan macam2 dugaan lagi. Mak ajak p pasar petang beli sayur, berhenti sat dulu. Pastu malam kena p hantar maksu n paksu p jeti nak naik bas ke Johor pulak, berhenti lagi. Balik dari tu sambung buat, laptop cabuk ni pulak buat perangai terpadam sendiri takleh on dah. Nasib baik ade laptop opis aku bawak balik nak wat keje opis, pinjam sat dulu guna. Pastu dengan buat2 tak jadi. Berterabur tak tentu hala blog aku.



Hoi! Banyak betul dugaan. Tapi berkat kegigihan aku inilah hasilnye. Pink kan?? Haha. Maaf le ye. Aku pun salah seorang penggemar kaler pink. Dah nama pun perempuan. Kui3. Ingat nak tukar header blog jugak. Tapi tak berkesempatan nak buat lagi. Semalam mengantuk pulak. Jap g la aku buat.



Eh. Dah lambat ni. Aku stop dulu. Nak siap2 ni ha. Nak bawak adik angkat aku p mekap. Hari ni die bertunang. Jumpa nanti. Aku akan update pasal pertunangan adik angkat aku tu k. Bye.



Bisik2:: Aku bila lak nak bertunang eh?? Wahahaha..


Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

11 LOVE NOTES

  1. comel....
    memang berbaloi lah..
    memang cantik layout ni..
    mcm tuannye..
    hehehehhehe...

    ReplyDelete
  2. heeeeeeeeeeeeeeee, agak besar kan skit lay0ut nih =)

    ReplyDelete
  3. selagi awak happy
    buatlah macam mana pun hehe

    ReplyDelete
  4. hehe~ dah de calon~ hape lagi?tunang je la~ :D

    ReplyDelete
  5. usaha tangga kejayaan..sabar separuh dari iman..ye dak??

    ReplyDelete
  6. heheh kalau nak edit layout blog..kena make sure betol2 sehari tu memang free tak dak gangguan. uih experience hana edit layout sehari suntuk tau cik sha. siyes penat tapi puas hati. hehe :)

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com