Wednesday, 11 August 2010

~epi belated besday to me..^_^~



salam Ramadhan buat semua. maaf terlambat beberapa detik. tapi rasanye masih belum lagi terlewat nak wish selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa kan?? selamat buat kawan2 blogger ku semua. jangan ngengade cari alasan nak ponteng puase eh. dah tua2 nak buat perangai macam budak2 lak. babap kang!



hehe. hai semua! kini aku kembali dengan tebiat kuat membebel ku semula. hoho. sila tahan telinga anda semua. eh? silap. sila tahan mata anda semua untuk membaca celoteh aku yang selalu je merepek meraban dan berjela jela ini. kui3. seminggu lebih aku menghilang kan? saje pergi bertapa mencari ilham. aiseh! poyo je. sebenau nye aku kena kerja lebih masa la. sebab USM konvo. start dari 30 julai ari tu sampai la 9 Ogos. non-stop tanpa cuti rehat. huhu. penat ok! tapi demi tugas ku sanggup berkorban cuti rehat. nanti leh claim OT. hoho.



banyak gile menda nak cerita. tapi nak mula dari mana eh? hilang punca lak. hmm. ape kata kite mula dengan birthday aku. kui3. asyik wish kat orang lain je dalam blog sendiri. ape salahnye wat entri wish untuk diri sendiri pulak kan? haha. ari tu masa birthday tak sempat nak wat entri. maklum le. sebok je manjang. balik keje dah malam. sampai rumah siap2kan diri terus terbungkang tido tak hengat dunia. heee.





terima kasih tak terhingga aku ucapkan buat mereka2 yang ingat hari istimewa aku dan wish kat aku. ade yang send mesej, wish kat FB, wish kat chatbox blog. mekaseh sangat2. yang paling best dapat wish dari blogger Dr. Farhana kat FB. kawan blogger pertama yang wish kat aku. gembira rasa hati. hehe. mekaseh doc. dan yang paling tak sangka dapat surprise dari officemate. mekaseh kakmas n enny! hehe. malu aii tau. dah tua2 kena celebrate. kui3. dah la masa tu kat tapak pesta konvo. hehe.



tapi sedih gak la sebab encik cinta hati tak dapat turun sini. huhu. tunggu hadiah dari die je la sampai. nak buat camne. dok jauh2 ni itu le risiko nye. tapi takpe. no heart feeling pun. yang penting die tak lupe that day. belum sampai tarikh dah tanye nak hadiah ape. aku pun lupe time tu sebab bz sangat dengan konvo. that day belum kul 12 dah excited kol. terharu rasa. huhu. mekaseh sayang. lambatnye hadiah nak sampai?



ok2. takmo sedih2. meh kite suke2 rie. haha. hoi. pejam celik pejam celik dah bertambah setahun umur aku. eh? lupe nak kabo. birthday aku 7 Ogos ari tu. 4 hari yang lepas. kalau angpa pandai cube teka umur aku berapa? hak3. jadi bersempena hari istimewa aku tu, aku nak wish untuk diri sendiri la eh. semoga umurku panjang supaya aku dapat beribadat pada Allah, rezeki ku melimpah ruah supaya dapat berbakti pada mak, jodohku dengan encik cinta hati kuat dan dipermudahkan segala urusan. amin..



bisik2:: thanx buat mereka2 yang telah mendoakan kesejahteraan aku. sayang angpa lebih2 la. hehe.



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

9 LOVE NOTES

  1. Heeee.. sama-sama cik sha.. :)

    Semoga segala yang kamu wish kan itu dimakbulkan ye.. Amin.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi dan selamat berpuasa ye..
    semoga bertambah amalan dan pahala..
    makan berpada2 ye dan makan yang halal

    ReplyDelete
  3. terlewat wish nie xpe ke...hehehe...heppy birthday...semoga hidup di berkati...

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com