Sunday, 1 August 2010

~berkorban masa rehat demi tugas..huhu~

huii. fuh fuh. berhabuk habuk blog aku ni ha. seminggu terabai. hik3. gile bz yang amat2 skang ni weh. USM tengah konvo. aku kena turun padang gak buka kaunter nak promote Persatuan Alumni USM. meh meh. sape2 yang yang graduate USM tahun ni datang daftar jadi alumni. bayar rm20 je seumur hidup. murah tu weh. sampai kau dah masuk rumah batu 2. hehe. aiseh. sempat lagi tu aku promote. kui3. sori UMS. aii curang sat. walaupun ai graduate kat UMS, tapi kerja dengan alumni USM. kena la promote USM. hak3. lebih kurang la tu. MS terbalik dengan SM. kire geng la kan? muahaha.


letih yang amat sangat. balik je kerja konfom terbungkang. time bile yang aku nak update blog. sempat baca blog orang je la. huhu. ni start ari jumaat ari tu lagi dah turun padang. sampai la ahad depan. huwaaa. xdo rehat tuh. letih takyah nak habaq la. terketaq ketaq kaki. huk3. kerja kat opis dah berlambak lagi tak settle. nak wat web untuk persatuan alumni pun tak siap2 lagi. dengan nak bina database system online. nak wat itu nak wat ini. mak ai banyaknye!


biol pale otak aku nak fikir semua dalam satu masa. dah la tak nyabo2 AJK-AJK persatuan nye. ingat aku ni robot kot. kerja graphic designer aku kena buat. kerja web designer aku kena buat. kerja programmer aku kena buat. mampuih. dah le gaji ciput. haa ni nak mula merungut ni. haip2. tak baik cik sha. kerja kena ikhlas. astaghfirullah'al-azim. huk3.


ari ni balik kul 5 lebih kot macam semalam. pas abis kerja ari ni aku nak p tengok GARAM lakonan si bibir seksi angelina jolie dengan adik enny. kui3. ok la. tak leh lama2. nanti aku update lain. ade banyak gile cite nak tulis dalam blog ni. nak share dengan kawan2 blogger aku. nanti2 la eh. jom sambung wat kerja!


bisik2:: tak kerja takde duit. dah kerja kena la berkorban masa rehat. huhu..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 orang bagi nasihat:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

banyaknya agenda die.

baik2 iyea :D

Hamzah Ian said...

susah susah dulu.. senang last2

Anne Boleyn said...

salam..

lama dah tak datang blog ni since anne boleyn cuti dari berblogging selama 2 minggu.thanx sebab sudi lagi datang belog and tinggal komen. :)

rupanya cik sha pon dah lama menyepi yerr. hehe sama lah kita. :) konvo kat USM meriah tak. kat UM macam biase jek. huhu.

citer SALT best!! :)


p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com