Monday, 12 July 2010

~Paul VS Mani..ramalan mana yang tepat??~

nape aku tak tido2 lagi ni ye?? skang dah pukul 1.30 pagi..padahal esok nak kerja..tapi mata masih dok terkebil2 menatap laptop..siap tulis blog lagi..nyempat lagi tu..ish3..nape ye?? sebab aku nak tunggu final WC ke?? owh..tidak2..harap maaf..seperti yang telah aku maklumkan dulu..sejak WC start sebulan yang lalu..satu match pun aku tak pernah tengok langsung..hak3..sangat ketinggalan ye aku tentang WC ni..kalau aku nak tahu ape yang berlaku dalam WC musim ni..aku pergi menjelajah ke blog cik sarah je..die memang hebat men'describe' tentang WC..aku yang tak tengok langsung pun boleh tahu detail yang berlaku dalam WC tau..


* Paul si sotong *

haaa..aku rasa semua tahu dah kot pasal benda ni..hebat betul ye encik sotong yang bernama Paul tu meramal tentang match WC untuk Jerman..bijak betul otak sotong tu ye..eh! jap2..sotong ade otak ke ha?? ntah..aku pun tak tahu..ahaha..lawak je rasa..ape ke benda la yang depa dok merapu p percaya dengan si sotong tu..ntah2 kebetulan je..mata die sakit kot tengok warna bendera Jerman yang merah kuning hitam garis2 je tu ha..takde corak2..tak menarik kata die..tu yang die pergi kat bendera negara lain..ye dak?? boleh pakai ke aku punye teori ni?? hak3..lantak kau la labu..ada akai ka takda akai..nak p percaya dengan sotong..ang pikiaq la sendiri..


* Mani si burung *

tengah dok hangat2 kecoh pasai kuasa psikik hebat encik sotong Paul tu..tetibe muncul lak encik burung yang bernama Mani nak tunjuk kuasa psikik die jugak..eh2..hebat betul menatang skang ni ye..pakat dok ade kuasa ajaib..boleh meramal pulak..ish3..pastu yang manusia ada akal ni boleh pulak nak percaya dengan ramalan menatang2 yang takda akal ni ha..hei..kang aku kata bodoh kang ade yang terasa pulak..sebab ikut percaya jugak dengan menatang 2 ekor ni..siap leh main taruh2 lagi ramalan menatang mane yang betul..Paul si sotong kata Spain..Mani si burung kata Belanda..gaduh la angpa 2-2 ekoq..haha..



ape2 je la weh..ikut suka hati angpa la nak merapu p percaya dengan ramalan 2 ekoq menatang ni..aku takmo masuk campur..khurafat khurafat..haha..ntah ape2 je tau..tetibe je menatang 2 ekoq ni glamer ek..


bisik2:: hamster aku si Bobo cakap yang sumbat gol terbanyak dalam final WC malam ni, AKU..hebat kan hamster aku?? haha..ok la..aku nak p 'sumbat gol' dah..nite2..^_^


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

4 love notes:

FarhanaDr said...

Akhirnya.. Sepanyol menang.. Heeeee.. Sotong sotong.. :p

Rara Nasiha said...

tapi takleh caye gk sotong ni. kebetulan je.

♥CIK SHA♥ said...

doc fana::

hahaha..betul eh ramalan encik paul sotong??wahhh..pasni ramai la yang berebut si paul ni..boleh tak saye nak pinjam paul ramal bile saya kawen??ahaha..

♥CIK SHA♥ said...

rara nasiha::

tu la pasai rara..memang takleh caye langsung..khurafat tau..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com