Monday, 14 June 2010

~Membebel di malam hari..~



wahhh..rindunye kat blog ni..macam dah lama je aku tinggalkan..ceit!! baru 2 ari je pun..hoho..ngengade betul..boleh lak aku tahan 2 ari tak online ek..macam ajaib lak..ahaha..kalau tak, mesti online tetiap ari walaupun sekejap..tak update blog pun p jenguk2 blog yang aku follow nak tengok ape update depa..




bz sket la 2 3 ari ni..konon2 je..hik3..jumaat lepas bz kat opis dengan meeting..balik dari opis bersesak2 lak dalam jammed atas bridge..kul 7 baru sampai rumah..pas maghrib berkejar2 lak nak p airport amik paksu dengan mom uchu..depa baru balik dari Beijing g jalan2 makan angin sambil honeymoon..hoho..sampai rumah dalam kul 11 lebih..letih gile..bersih2 badan solat isya terus terbungkang menganga tido tak hengat dunia..alamak!! aku terlepas lagi nak tengok Akademi Al-Quran..uwaaaa..




ari Sabtu aku buat ape eh?? ooo..aku layan hindustan sampai nak muntah..hik3..macam biasa pas tengok yang tv2 punye tengok yang tv3 pulak..petang sket kakak 'cinta hati' datang rumah..suh tengokkan ape yang tak kena dengan laptop adik 'cinta hati'..takde ape pun sebenonye..sib bek kakak 'cinta hati' tak bawak p kedai..kalo tak konpom kena katok punye la..kan untung dapat adik ipar macam aku..wakaka..malam aku layan drama Durjana kat tv3..pas habes terus masuk 'gua beradu'..konon nak online..tapi dalam mimpi je..ahaha..




pagi Ahad bawak mak p pasar..shopping barang2 basah untuk seminggu..balik lak layan cite Tamil..huk?? sejak bile aku suke tengok cite Tamil ni?? ahaha..layan jek sebab takde cite len..nasib bek lawak cite tu..tapi tak tengok habes..mak nak tengok NONA..aku p solat Zohor..pastu konon2 nak baring2 je..sekali terlelap..'berhantu' betoi la katil aku ni..suke bagi aku berlayar ke alam lain..hik3..padahal memang kuat tido pun..alasan je tu..haha..kul 5.30 terjaga..golek2 lagi..kul 6 baru g mandi solat Asar semua..




ari ni mood terlebih rajin nak iron baju kerja..abes untuk 5 hari aku iron..selalu gosok yang esok punye je..ni ntah angin ape mai aku p iron sampai 5 hari punye..nanti balik kerja tak payah dah nak fikir nak pakai baju ape..tadi dah adjust siap2..hek3..balik kerja je boleh hooray2 tengok tv ke online ke tido ke kan..kui3..




owh..dah hari isnin..pagi nanti aku kena bekerja..yeay!! kerja kerja..kita kena ade semangat nak bekerja ye kawan2..baru ikhlas nak buat kerja..keh3..cakap tak boleh pakai sungguh..konon2 je aku ni..nanti kat tempat kerja mandom je bile tengok kak mas dengan adik enny tak bersemangat..ari isnin selalu begitu ye kawan2 situasi kami di tempat kerja..ahaha..jom la pergi beradu..nanti bertambah2 mandom pulak kat tempat kerja..ohh..mandom tu maksudnye takde semangat..hehe..selamat malam semua..




bisik2:: yeay!! mohd protege kak ziana masuk semi final mentor..
ku minat kak ziana..hehe..^_^



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

9 LOVE NOTES

  1. gila ang layan hisdustan saja di ari minggu.ngahaha

    selama bekerja sok! adoii awat cepat sgt ari isnin neh..wuwuwuwu

    ReplyDelete
  2. ngahaha..aku dah terjangkit dari cik alin kot..badi gila tengok hindustan..wakaka..tetibe alin disalahkan..

    ReplyDelete
  3. kite suka tgk cte tamil.serius..hahah =D

    ReplyDelete
  4. hehe baru tau ape maksud mandom tu lah. nasib baik baca entry ni. hehe

    btw..suka jugak mohd msk semi final. dye ade chance nk mng. sore die best gak. x suka adi ngn ila. haha suka suki jek x suka org.. :p

    p/s : jom tengok video nota cinta episode 3 kat blog hana nak? :)

    ReplyDelete
  5. AWAIT RAJIN SGT ?

    TMPANG GOSOK BAJKU L0LLY SEKALI B0LEH ?

    ReplyDelete
  6. gooeberries::

    huik??ahaha..kdg2 ku layan jugak..cite tamil yg lawak2 best layan..kalo yg pukul2 punya kalo, ku tak layan..ahaha..

    p/s:: cakap pun ala2 bunyik tamil..kah3...

    ReplyDelete
  7. anne boleyn::

    yeay!!leh geng dgn hana..akak pun minat mohd jugak..die ade suara dan bakat..tp style kena polish lg..patotnye kak ziana kena bw mohd g blajo dress up dgn anuar zain..hehe..

    ReplyDelete
  8. miss lolly::

    keh3..boleh3..jangan kata baju..dengan cik lolly pun saye leh tolong gosokkan..uplsss..heheh..

    ReplyDelete
  9. hak hak hak
    ari sabtu memang demam crita hindustan pun
    sana sini layan jiwang tgk hindustan
    =D



    entri baru syahira:new header saya

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!

 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com