Wednesday, 21 April 2010

~minda dah kritikal..uhuk3..~



mengambil kesempatan untuk mencurik tulang sat..ngeh3..sat je pun..nak release tensen..pening tengok data yang melambak2 ni ha..beratus ribu orang punya data..berpinar2 mata aku kelebet satu2..nak create database sistem untuk semua data ni..mampus aku weh..huaaaarrghhhh..huhu..mencabar betul la kerja ni..maklum la aku bukan nye expert dengan kerja ni ha....baru mula nak menapak..dok merangkak2 lagi..nak kata baru belajar meniarap pun boleh la..uhuk3..




dulu masa belajar bukan tak pernah buat..pernah..buat esaimen tu ha..tapi dah lama tinggal..dah lupa weh..benda praktikal macam ni kena dok asah selalu..kalau tinggal memang sodhoqallahul'azim..terkial2 nak kena belajar balik..nak harap teori semata mata tak jalan le..kerja ni lebih pada praktikal..huuu..aku kena kuat semangat ni..




tara nak cari idea design interface untuk website pun semput2..tiap masa dok terfikir..time berak, otak pun dok kerja jugak..time sembahyang je la kena off sat..fokus nak ngadap Allah..kang tak kusyhuk pulak kan..aiyooo..be positive cik sha..u can do it!!semangat2!!




eh?cakap pasal sembahyang aku belum zohor lagi la..lagha betoi cik sha ni..p sembahyang cepat..huhu..bye semua..nanti aku update lain..




bisik2:: kerja kena semangat selalu ye cik sha..baru la boleh berjaya..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

6 LOVE NOTES

  1. hai...baru start kerja ek..macam sama jer masalah keje kiter ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. data ape tue? kerja kat mana ni erk? :D

    http://nomborsebelas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. syalinda johari::

    a'a..baru start kerja..minggu ni minggu kedua..uhuk3..

    uik?sama eh??leh geng ni..leh sama2 tolong..

    ReplyDelete
  4. sebelas::

    data ahli persatuan alumni USM..saya kena bina web application untuk database..huarghhh..huhu..

    saya kerja dengan NGO je..Persatuan Alumni USM..

    ReplyDelete
  5. mesti kena semangat..baru cepat naik pangkat..hehehhe

    ReplyDelete
  6. embun::

    owh..betul itu..semangat2!!!hohoho..mau nek pangkat dan naik gaji cepat..kui3..

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com