Thursday, 1 April 2010

~kentut itu sangat membahagiakan tau..~

tadi aku belek2 email lama2..yang mana tak berkenaan aku nak delete le..bersepah2 sangat dalam email aku tu..sekali terjumpa email ni..macam best je nak share dengan angpa semua..keh3..pasal kentut..eeeuuuww..cik sha tak senonoh..hek3..pedulik apa aku..aku nak share jugak2..meh kita belek satu persatu point kenapa kentut tu sangat membahagiakan..wakaka..



point satu::

jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal, lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata ”Eh! Makan apa kentut busuk dan kuat sangat nih???“ Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.

cik sha membebel:: bahagia bukan??gelak bersama2 pas dengaq awek angpa kentut..wakaka..jangan macam kat bawah ni dah la..tercekik rokok laki dia dengaq bini dia kentot..haha..



point dua::


Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman wanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan berkata ”Tak senonoh la…“ sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka.




cik sha membebel:: macam gambaq kat bawah ni..aku cilok dari abang google..alolo..comel je awek tu usik2 boifen dia..manja2 gitu..keh3..



point tiga::

Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya, namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok…bagaimana kentut mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secara tak langsung akan bertambah baik.


cik sha membebel::
aku dalam kategori ni la..wakaka..arap maap le..aku memang muka tak malu..tapi dengan encik 'tom cruise' je la aku buat perangai cenggini..dia pon dah lali dengan perangai tak senonoh aku ni..kui3..bukan macam gambar di bawah ini ok..depan kawan2 laki aku takde nye aku nak kentot2..kentot aku pun malu nak kluaq..wakaka..



point empat::


Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin mengaguminya dan semakin menghormati…kerana itu adalah trademark teman lelakinya.. Mana nak jumpa dah lelaki camtu…

cik sha membebel:: yang ni kalau encik 'tom cruise' buat aku cubit2 manja je kat dia..takde la sampai aku nak kagum2 dengan kentut dia tu..haha..




point lima::



Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda.

cik sha membebel:: sumpah sampai mati pon aku takkan buat yang ni weh..ada ke pulak..haha..kalau depan encik ' tom cruise' aku boleh la wat perangai tak senonoh aku tu..kalau depan famili dia tobat tak buat..kang tak pasal2 kena rejek..uhuk2..





Kesimpulan:
Kentut itu membahagiakan bukan..angpa setuju dak? Haha.




bisik2::dulu aku pernah janji nak wat entri pasal kentut..tapi tak terbuat buat..
takda point..sekali jumpa yang ni..terlaksana sudah janji2 aku..kui3..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 orang bagi nasihat:

embun d tengah malam said...

dasyat juga,,,macam2..hahhahaha

Amieynna Amin said...

ada gak rasional dsebalik kentut itu kan?
saya ada dlm salah satu point...
hehehe

gooseberries said...

haha.. klakar lah. =D

tp kan de kwn sya ckp, klo pempoan kentut time akad nikah, mas kahwin akan jatuh..kena selalu hati2 la ekk.. hehe =)

♥CIK SHA♥ said...

embun d tengah malam::

hek3..tu la..macam2 je kan??kentut pun leh jadi benda nak merepek..

ZACK ENTRY said...

best info ni..menarik..=P

♥CIK SHA♥ said...

amieynna amin::

tu le pasal..hehe..tapi selalunye setiap kejadian tu mesti ada rasional nye..hek3..

saya tahu kamu ada di point yang mana satu..wakaka..

♥CIK SHA♥ said...

gooseberries::

hehehe..kelakar eh..

huik??biar beno..takkan la sebab terkentot time akad nikah mas kahwin jatuh??macam pelik je..dah kalau takot sampai terkentot2..nak wat cmne..hehe..

Secalit Tinta said...

woooowwwwwwwwwwwwwwww...jadi model kentut gak ek...ahaks...

org mat saleh...suke kentut dari sendawa...

tapi..kalau kentutnyer berbau..alahaiii...

kalau x tu ok ler kan..

kalau sendawa nie bagi diorg nampak cam kurang beradab ...



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com