Tuesday, 6 April 2010

~aku dan twitter~


aku rasa..semua orang dah ade akaun twitter ni kan??best ke twitter ni weh??fungsi die macam mana la??macam YM, skype,google talk semua tu ke??eh2..awat ang banyak tanya sangat ni cik sha??sebenaqnye..aku takde pun akaun twitter ni..hehe..betul weh..aku tak tipu..sangat ketinggalan kan aku??huhu..ntah la..memang takde langsung tergerak hati nak buka akaun twitter ni..tak berminat la weh..


YM aku pun dah berhabuk habuk sebab dah lama gila aku tak online..kalau online pun aku invisible..kui3..aku kurang sikit bab2 nak chatting2 ni..bukan tak pandai..tapi malas dan tak berapa minat sangat..kalau ada benda2 penting aku nak tanya kawan2, baru aku online YM aku tu..dulu masa kat kampus kawan aku selalu bising2 kat aku..

*kes pertama*
"ko ni sha..online la YM..senang sikit nak meeting..kat YM je..tak payah jumpa2 kat kafe.." "eh??aku online la..tapi aku invi..hehe.."

"pulak..yang ko invi kenapa??takot orang kacau2 ko ke?"
"haaa..tahu takpe..kui3..lain kali buzz2 je aku..ade la aku tu..nnt aku buzz balik..hee.."

*kes kedua*
"aii..ang ni sha..dok dekat je pun dengan ton(cinta hati aku) tu..ang pasang streamyx kat bilik..dia pun pasang streamyx kat bilik..YM je la..bazir kredit je nak mesej2.."
"malas la aku..mesej lagi best.."
"best pala otak ang..membazir oke..membazir"

"lo..biaq p kat aku la..kui3"
"malas la aku nak cakap dengan ang ni..ketegaq..kepala batu..huh!"



*kes ketiga*
ni bila kawan2 aku yang jadi customer tetap aku nak print esaimen dan kertas projek..kat kampus dulu aku buat bisnes printing dengan format laptop/komputer..
"sha..kenape tak online je YM tu??nanti senang sikit nak mintak print..dah siap mai datang amik je kat bilik sha.."

"sha online la..tapi sha invi..kalau nak print ke ape ke..korang buzz je la YM sha tu..nanti sha reply.."
"laaa..online rupanya..haishh..ko ni sha.."

"hehehe.."


tu la aku weh..hoho..sian gile kat kawan2 aku..tapi nak buat macam mana..aku kureng sikit la benda2 camni..bagi aku macam buang masa je sembang yang tak bagi faedah kat aku dalam YM tu..hek3..sebenarnye aku tak suka orang ganggu aku..kot2 time tu aku dok layan movie ke,busy wat esaimen ke(konon2)..kacau daun je tau..hilang feel dengan semangat2 aku nanti..hehe..


jadi..sebab tu la aku tak buka akaun twitter..sebab aku tahu nanti mesti berhabuk habuk je twitter aku tu nanti..hoho..tapi aku nak join projek Alpha Nuffnang tu..masalahnye bile aku tengok je syarat, bile dah siap wat entri kena send mesej kat twitter Nuffnang..aku mana ada akaun twitter..nak buka semata mata untuk tu idak la gamaknye..jadi berkubur je la niat aku nak join projek Alpha Nuffnang..huhu..


bisik2:: aku dah addicted dengan blog aku je sekarang ni ha..muahaha..


Suka baca entri ni? Mekaseh! (^_^)

6 love notes:

farra8979 said...

same la kt.. me pun x de akaun twitter.. cukup la br nk blajar blog ni.. ^_^

Snowwhite Zone said...

tau xper!! on9 je org cr, on9 je org suh itu ini..

tapi kaly x online, bosan lak.. hehhehhe

apa2 aje la...

twitter ada (bhabuk dah), fb (suka bukak- games), FS (dah hancus hehhe )

♥CIK SHA♥ said...

farra8979::

oh ye??yeay!!ade geng jugak..gimme 5!!hehe..

betul2..blog pun dah best kan??belajar explore blog lagi syok..hehe..

♥CIK SHA♥ said...

snowwhite zone::

haha..tu la pasal..pantang on9..kang ade je org cari..kui3..

sekarang ni saya rajin bukak blog je..fb pun kdg2..sian game2 ku semua..terbengkalai..hek3..

frenster lg la tak jengok dh..ish3..mati dh gamaknye..heee..

ParkAir said...

aku ada twitter, tapi x tau ape fungsi sebenar dia, haha..

♥CIK SHA♥ said...

park air::

haha..ang ni memang lawak..boleh pulak tak tau..dah tu berhabuk2 la twitter ang eh??aku mmg tak tau pun sebab aku langsung tak buat..kui3..



 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com