Saturday, 27 March 2010

~dah genap 4 bulan..rasa macam nak ganti lain je..~



eh2..ari ni 27 mac eh??loo..macam tak percaya je..dah genap 4 bulan aku merepek meraban dalam blog sewel aku ni ha..keh3..macam2 ada dalam blog ni..yang berinformasi sikit je kot..yang lain aku merepek meraban suka2 hati aku je..maklum le..aku kan hobinye membebel..dah takde sape nak dengar aku membebel aku menaip le..panjang2 pun takpe..bukan orang kesah pun..yang rajin nak baca, bacalah..yang tak rajin tu, faham2 sendirilah kan..tu ada tanda pangkah kat hujung browser tu..click je..aku tak kesah..heee..


mula2 dulu tujuan buat blog ni konon2 nak berbisnes la..ceh..angan2 je tinggi melangit..last2 jadi blog personal..carca marba..sumbat segala macam dalam ni..hik3..nanti2 la aku fikirkan..nak proceed ke tak dengan angan2 aku nak berbisnes tu..kalau jadi nanti aku buat blog baru..khas untuk bisnes2 punye..bilanye tak tahu lagi la kan...tengok je la nanti..hua3..


ermm..dok tengok kawan2 blogger yang lain asyik dok tukar template..ati aku pun tercuit dan tergedik2 la nak tukar rupe blog aku ni ha..tapi masalahnya aku malas nak browse cari template baru..dah le aku ni cerewet..aku suka yang simple mimple je..tak suka la yang sarat2 sangat dengan 'hiasan2' @ 'corak2'..semak je mata aku tengok..rimas..kalau yang simple pun aku tak nak la yang simple sangat..nanti tak lawo..biar simple tapi lawo..tu yang susah nak cari tu..huu..




ni le rupe blog aku sekarang..simple je kan??tak lawo langsung..wakaka..tapi perasan bajet lawo..lantak la..blog aku kan..aku yang belek tiap masa..hehe..ayat tak mau kalah cik sha ni..hmm..tapi rasa macam nak tukar lain la..tengah pertimbangkan la ni..nanti mood rajin aku nak mencari template aku tukar la..hehe..


dulu aku punya nama blog ni "The Journey of My Life"..pastu aku tukar lak jadi "The Colours of My Life"..tapi rasa macam nak tukar lagi la pulak..tengah dok cari idea ni..hehe..nama blog je tukar..tapi kata2 hikmat tu aku tak tukar..reka sendiri tu..jenuh pikir ayat terbaik punya..dah la otak berkarat..keh3..




ni 1st header tuk blog aku..




ni header yang 2nd..



yang ni pulak yang sekarang ni ha la..



pasni header tu aku nak tukar jugak la..keh3..sekarang tengah bz mencari idea nak buat flash banner tuk maksu aku punya event nanti..adoi..berkarat otak ni ha..berpinar2 nak cari idea..aku dah tak creative macam dulu dah la..huhu..takpe2..yang penting usaha kan..shahada san, ganbatte ne!!


bisik2::patut ke tak aku tukar template baru eh??hmm..nanti aku fikir2kan..



Suka baca entri ni? LIKE sikit. Mekaseh! (^_^)

9 LOVE NOTES

  1. teruskan menulis ya..same la kita baru 4 bulan

    ReplyDelete
  2. embun::

    wokehh!!dun wori..i'll keep writing..hehe..thanx 4 ur support..

    owh..sama la kite eh..baru 4 bulan..ni kire macam baru belajar nak merangkak la kan..hehe..

    ReplyDelete
  3. 2 r kan..kdg2 bl tgk org tkr,kt pun rasa nk tkr..
    tp nk mnukar n mcari template 2 mls..huhuhu
    suke kpd ke"simple"an juga...huhuhu

    ReplyDelete
  4. iidyLL iceneSS::

    kan2??tu la pasai..huhu..kemalasan tu le masalahnye..ehehe..

    simple best kan??(^_^)

    ReplyDelete
  5. kak tash pon baru tukar layout baru dan header baru, yang lama tuh berat

    ReplyDelete
  6. miloicekaw1119::

    owh..baru 3 bulan eh??junior la ni..ki3..

    ReplyDelete
  7. kak tash::

    suke header bru akak..cantik2..kaler pink lg tu..i like!!(^_^)

    ReplyDelete

Membebel dengan penuh hemah. Terima kasih!






 
Copyright @ Shahada Fauzi Official Blog | Since 2009 | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com